Celebrities10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2020

Δεν την άφηνε να έχει αγόρι | Οι παράξενοι κανόνες που έβαλε η Madonna στα παιδιά της

Αυτή είναι η σχέση της ερμηνεύτριας με τα έξι παιδιά της, δύο βιολογικά και τέσσερα υιοθετημένα από το Μαλάουι.

Δεν την άφηνε να έχει αγόρι | Οι παράξενοι κανόνες που έβαλε η Madonna στα παιδιά της

Ακόμα και αν γνωρίζουμε πολλά για την καριέρα και την προσωπική ζωή της Madonna, η ίδια φαίνεται πως έχει κρατήσει τον ρόλο της μητέρας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο μέτρο του δυνατού, τουλάχιστον. Αυτά είναι λοιπόν όσα ξέρουμε για τα δύο βιολογικά και τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της.

Lourdes Leon: Η πρωτότοκη κόρη της με τον Κάρλος Λίον γεννήθηκε το 1996. Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι χώρισε και η Μαντόνα βρέθηκε να τη μεγαλώνει ως μονογονέας. Από την αρχή προσπάθησε να μην εκθέτει πολύ την προσωπική ζωή της Lourdes στα μίντια και να την κατευθύνει προς μια low profile καριέρα, π.χ. στη νομική, ωστόσο το κορίτσι έδειξε από μικρό ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μόδα, την υποκριτική και το τραγούδι.

Η Madonna προσπάθησε, ακόμα, να βάλει την πειθαρχία στη ζωή της, θέτοντας αυστηρούς κανόνες: για παράδειγμα, δεν επέτρεπε στη Lourdes, μέχρι να κλείσει τα 18, να βγαίνει έξω μόνη ή να έχει αγόρι. Μεγαλώνοντας, η πρωτότοκη κόρη της, που της μοιάζει και εξωτερικά, ακολούθησε αυτόνομη διαδρομή, συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, ως μοντέλο στην καμπάνια της Stella McCartney για το άρωμα Pop, συνοδεύοντας τη μητέρα της σε φωνητικά σε συναυλίες και παίζοντας σε βίντεο κλιπ. Στην ερωτική ζωή της, το 24χρονο σήμερα κορίτσι έχει συνδεθεί μεταξύ άλλων με τον ηθοποιό Timothée Chalamet, με τον οποίο ωστόσο έχει χωρίσει.

Η Lourdes Leon έχει συνδεθεί μεταξύ άλλων με τον ηθοποιό Timothée Chalamet, με τον οποίο ωστόσο έχει χωρίσει.

Rocco Ritchie: Η Madonna απέκτησε τον δευτερότοκο γιο της το 2000, με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, από τον οποίο χώρισε όταν ο μικρός ήταν οκτώ ετών. Μεγαλώνοντας λοιπόν ο Ρόκο μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε να ζήσει η μητέρα του, και το Λονδίνο, την έδρα του πατέρα του. Κουρασμένος, ωστόσο, από τις διαρκείς μετακινήσεις, καθώς ήταν επιπλέον αναγκασμένος να ακολουθεί τη μητέρα του στα επαγγελματικά ταξίδια της, και απογοητευμένος που δεν περνούσε αρκετό χρόνο μαζί της, πήγε να ζήσει μόνιμα στο Λονδίνο με τον Γκάι Ρίτσι, ο οποίος κέρδισε την κηδεμονία. Εκεί βρέθηκε στο στόχαστρο του κίτρινου τύπου, ιδιαίτερα μετά από ένα αρνητικό σχόλιο που έκανε στα social media σχετικά με τη μητέρα του, το οποίο δεν διέγραψε εγκαίρως. Τα ταμπλόιντ τον θέλουν, ανάμεσα σε άλλα, να συλλαμβάνεται για κατοχή κάνναβης και να συνδέεται ερωτικά με όλα τα κορίτσια της παρέας του. Τελικά βρήκε έναν φίλο στο πρόσωπο του Brooklyn Beckham, γιου της Victoria και του David Beckham.

David Banda: Γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2005 αλλά μετά τον θάνατο της μητέρας του εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του και βρέθηκε σε ορφανοτροφείο, όπου όταν τον πρωτοσυνάντησε η Madonna υπέφερε από πνευμονία και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Παρόλο που εκείνη την περίοδο η Μαντόνα έπαιρνε διαζύγιο από τον Ρίτσι, διεκδίκησε την κηδεμονία του Ντέιβιντ και τελικά την κέρδισε. Ο David από μικρός έδειξε κλίση για το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Πορτογαλία, τη Λισσαβόνα, να συνεχίσει την αθλητική καριέρα του.

Η μητέρα της Stella και Esther πέθανε πέντε μέρες μετά από επιπλοκές στην καισαρική τομή στην οποία είχε υποβληθεί. Αμέσως μετά, ο πατέρας τους εγκατέλειψε τα νεογέννητα στη γιαγιά τους.

Mercy James: Γεννημένη το 2006, επίσης στο Μαλάουι, έμεινε ορφανή από μητέρα μόλις οκτώ μέρες μετά τον τοκετό. Η Madonna τη γνώρισε λίγο μετά τον David και, όπως και ο μεγαλύτερος θετός αδερφός της, επίσης είχε πολύ κακή υγεία, καθώς υπέφερε από ελονοσία. «Όταν τους κράτησα στην αγκαλιά μου θυμήθηκε η Madonna για τον David και τη Mercy τους ψιθύρισα στα αυτιά τους ότι θα τους φρόντιζα». Το είπε και το έκανε, παρόλο που αγωνίστηκε πολύ για να ολοκληρώσει την υιοθεσία της Mercy, καθώς «ο δικαστής μού είπε ότι ως διαζευγμένη γυναίκα δεν είμαι σε θέση να μεγαλώνω παιδιά και ότι η Mercy James θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο». Η υιοθεσία της Mercy ολοκληρώθηκε μετά από τρία χρόνια, μάλιστα η Madonna ίδρυσε στο Μαλάουι ένα παιδιατρικό νοσοκομείο με το όνομά της, το The Mercy James Institution for Pediatric Surgery and Intensive Care.

Stella και Esther: Τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν το 2012, επίσης στο Μαλάουι, και όταν τα βρήκε η Madonna σε ορφανοτροφείο είχαν μια τραγική ιστορία πίσω τους. Η μητέρα τους πέθανε πέντε μέρες μετά από επιπλοκές στην καισαρική τομή στην οποία είχε υποβληθεί. Αμέσως μετά, ο πατέρας τους εγκατέλειψε τα νεογέννητα στη γιαγιά τους, η οποία όμως δεν είχε τα μέσα να τα μεγαλώσει και τα άφησε σε ορφανοτροφείο. Η υιοθεσία τους, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, ολοκληρώθηκε εν μία νυκτί, γεγονός που προκάλεσε κάποιες κριτικές, και σήμερα τα κοριτσάκια, που ποζάρουν χαμογελαστά στον φακό, έχουν εξελιχθεί σε αστέρες στα social media.

Γνώρισε και τα έξι παιδιά της Madonna:

Πηγή: Womantoc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES