
Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους έζησαν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου, στο Κτήμα Anais στους Θρακομακεδόνες.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μέσα σε μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα, με αγαπημένα πρόσωπα να μοιράζονται τη χαρά του ζευγαριού.
Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γεράσιμος, προς τιμήν του πατέρα του τραγουδιστή.
Λίγο πριν από τη γαμήλια δεξίωση, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης στάθηκαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησαν με συγκίνηση για τη μεγάλη μέρα.
"Ήταν πολύ συγκινητικό. Όλη μέρα βουρκώνω. Είναι πολύ μοναδικό όλο αυτό", ανέφερε η Ανδρομάχη, εμφανώς συγκινημένη.
Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr