Celebrities21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Νάσος Παπαργυρόπουλος | Η συγκινητική πράξη για τους κατοίκους στο Μάτι

Μάζεψε χρήματα για τους πληγέντες!

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Στα τέλη Ιουλίου όλη η Ελλάδα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα είχαν συμβεί στο Μάτι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ανάμεσα σε αυτούς και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

View this post on Instagram

Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά σε μια καταστροφή τέτοιου μεγέθους, αλλά σε κάθε καταστροφή ο άνθρωπος έχει μια ελπίδα, την αλληλεγγύη. Γι αυτό το λόγο με τους συνεργάτες μου στο GreekReporter, το μεγαλύτερο news portal της ομογένειας, δημιουργήσαμε το Greek Relief Fund , ένα διεθνή μηχανισμό συγκέντρωσης χρημάτων που θα δοθούν απευθείας είτε στις τοπικές αρχές είτε στους ίδιους τους πυρόπληκτους. Η πρωτοβουλία προέκυψε επειδή πολύς κόσμος έχει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα πολλών λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο . Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ειδησεογραφικός μας οργανισμός αλλά και εγώ ο ίδιος, εγγυόμαστε την παράδοση των πόρων στους πληγέντες. Παρακαλώ ας βοηθήσουμε όλοι, όσο και όπως μπορούμε, η κάθε κίνηση αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη www.greekreporter.com Link : https://www.gofundme.com/greece-fires-relief-fund #helpgreece #greece #fire #philanthropy #wildfires #athens #mati #rafina #marathonas #attica #survivor #nasospapargyropoulos #nasos #fund #fundraiser

A post shared by Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) on

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor είχε συνεργαστεί με την ιστοσελίδα της ελληνικής ομογένειας Greek Reporter, συγκέντρωσαν μέσω φιλανθρωπικής ιστοσελίδα το ποσό των 14.400 δολαρίων, δηλαδή 12.200 ευρώ.

Από αυτό το ποσό, τα 5.000 ευρώ δόθηκαν στο Λύρειο Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Μάλιστα τα χρήματα τα έδωσε ο ίδιος ο Νάσος, δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο και στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

View this post on Instagram

Πριν λίγο καιρό ζήσαμε μια τραγωδία ως Έλληνες. Κάποιοι απλά το είδαμε να συμβαίνει, όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη, σπίτια κάηκαν , δάση εξαφανίστηκαν, μα πάνω απ’ όλα τόσες πολλές ζωές χάθηκαν με ένα φρικτό θάνατο . Τότε οι συνεργάτες μου από το @greekreporter κι εγώ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους πληγέντες δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική σελίδα που ως αποτέλεσμα λόγω της δίκης σας αγάπης και ανθρωπιάς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα δινόταν στους πυρόπληκτους. Σήμερα η αποστολή μας έφτασε στο αίσιο τέλος της και όπως υποσχέθηκα ετσι έπραξα, δηλαδή να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια από την αρχή ως το τέλος και αυτός είναι ο λόγος που όλα καταγράφηκαν και δόθηκαν στην δημοσιότητα ως αποδεικτικά στοιχεία, για να χαρείτε και εσείς γνωρίζοντας ότι τελικά τα χρήματα σας έφτασαν εκεί που θέλαμε όλοι να φτάσουν! Συγκεντρώσαμε 14.400$ εκ των οποίων τα 6.000 δόθηκαν στο Λύρειο ίδρυμα όπου χωρίς κρατική υποστήριξη φροντίζουν τόσα παιδάκια αλλά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας.Οι μοναχες είναι πράγματι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και έμπρακτης αγάπης που ξεπερνά όλα τα εμπόδια και συνεχίζει να μας δείχνει την μετάβαση που θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας από το «Εγώ» στο «Εμείς». Τα υπόλοιπα 8.400 μοιράστηκαν ισομερώς σε τέσσερις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και τα υπάρχοντα τους ολοσχερώς, όπου μας υπέδειξε ο Δήμαρχος Ραφηνας και οι συνεργάτες του. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη όλων που βοήθησαν και βοηθούν για να κάνουν την ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη . . . . #greece #diaspora #wildfires #greekfires #athens #philanthropy #gofundme #foundation #charity #monastery #monks #greekmonks #christianity #nasos #nasospapargyropoulos

A post shared by Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Best of network