Follow us

Όσκαρ 2013: Όλες οι λεπτομέρειες από την 85η Τελετή Απονομής

Ποιος ήταν ο νικητής της βραδιάς και ποια έπεσε όταν πήγε να παραλάβει το βραβείο της;

Όσκαρ 2013: Όλες οι λεπτομέρειες από την 85η Τελετή Απονομής

Το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre (πρώην Kodak) του Hollywood η 85η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Καλύτερη Ταινία της βραδιάς χαρακτηρίστηκε, ίσως και όπως ήταν αναμενόμενο, το “Argo” του Ben Affleck, ένα βραβείο που δόθηκε από την ίδια της Michelle Obama live από τον Λευκό Οίκο.

Το πρώτο της Όσκαρ παρέλαβε -με εντυπωσιακό τρόπο- η Jennifer Lawrence. H 22χρονη ηθοποιός ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Silver Linings Playbook" παραπάτησε στην Dior τουαλέτα της και έπεσε.


Το Βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου απέσπασε ο Daniel Day-Lewis για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο του ως Αβραάμ Λίνκολν στην ομώνυμη ταινία.

Έπειτα από τόσες διακρίσεις, τόσες επίσημες εμφανίσεις, κομμένα μαλλιά και τόσα κιλά χαμένα η Anne Hathaway κέρδισε με το σπαθί της το αγαλματίδιο για το Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου με αφορμή την συμμετοχή της στην ταινία «Οι Άθλιοι». «Έγινε πραγματικότητα» ήταν η πρώτη φράση της φανερά συγκινημένης νεαρής ηθοποιού ευχαρίστησε θερμά τους πάντες μεταξύ των οποίων και τον συμπρωταγωνιστή της, Hugh Jackhman.

Νικητής στην κατηγορία "Β’ Ανδρικού Ρόλου" αναδείχτηκε ο Christoph Waltz για τον ιδιαίτερο και πολύ πετυχημένο του ρόλο στην ταινία του Tarantino, «Django, Ο Τιμωρός».

Όσκαρ 2013: Όλες οι λεπτομέρειες από την 85η Τελετή Απονομής
Όλοι οι νικητές της βραδιάς

Τέλος, το 'Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού κέρδισε η Adele για το τραγούδι «Skyfall» που ακούστηκε στην επετειακή ομώνυμη ταινία του James Bond. Mάλιστα, η ίδια η Adele το ερμήνευσε και την ξεχωριστή αυτή βραδιά.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ