Follow us

Kids' Choice Awards 2013: Όλες οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες! 

Kids' Choice Awards 2013: Όλες οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν στο USC Galen Center του Λος Άντζελες τα Kids’ Choice Awards 2013.


Φυσικά, το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης έλαμψε από τις φρέσκες παρουσίες με τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση στην οποία βασικός κριτής ήταν τα παιδιά.
Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Kristen Stewart που αποχώρησε με το βραβείο "Καλύτερη πρωταγωνίστρια σε ταινία" για την ταινία "Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2" και το βραβείο "Favorite Female Buttkicker" (δεν το μεταφράζουμε) για την συμμετοχή της στην ταινία "Snow White and the Huntsman".

Με βραβεία έφυγαν επίσης η Katy Perry ως η "Καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης" ενώ το αντίστοιχο αντρικό βραβείο κέρδισε ο Justin Bieber. Τέλος, η ταινία "The Hunger Games" ψηφίστηκε ως η Η Καλύτερη Ταινία και η Καλύτερη ταινία-μεταφορά από βιβλίο.

Δες παρακάτω όλες τις λαμπερές παρουσίες:


[gallery ids="54727,54728,54729,54730,54731,54732,54733,54734,54735,54736"]

H Jessica Alba μας εξέπληξε ευχάριστα φορώντας ένα φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Ολοκλήρωσε με Christian Louboutin παπούτσια, Eddie Borgo κοσμήματα και Stella McCartney τσάντα. Μάθε εδώ και άλλες λεπτομέρειες.

H Fergie επέλεξε επίσης την Mary Katrantzou αφήνοντας να φανεί έτσι και η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Επίσης, φόρεσε Fergie Roxane παπούτσια, Swarovski clutch και Stephen Webster σκουλαρίκια και δαχτυλίδι. Δες και άλλες φωτογραφίες εδώ.

H Αshley Tisdale επέλεξε ένα Rafael Cennamo φόρεμα το οποίο συνδύασε με Jerome C. Rousseau παπούτσια και Carla Amorim δαχτυλίδι.

Η Victoria Justice πόζαρε μέσα σε ένα Pia Pauro φόρεμα, Aldo παπούτσια, Nancy Gonzalez clutch, Sarah Chloe σκουλαρίκια, CBL by CB Luxe bracelets και ένα Kami Lerner δαχτυλίδι.

H Selena Gomez έκανε μια πολύ νεανική εμφάνιση φορώντας Oscar de la Renta top και shorts, Gucci παπούτσια, Diane Von Furstenberg τσάντα, Melinda Maria hoop σκουλαρίκια και Dana Rebecca Designs κολιέ και δαχτυλίδια.

H προσφάτως χωρισμένη Katy Perry επέλεξε για την βραδιά ένα Herve Leger φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της και το οποίο συνόδεψε με Christian Louboutin παπούτσια, σκουλαρίκια by Nikki Baker και EF Collection και ένα bracelet by Melinda Maria.

H Kristen Stewart επέλεξε ένα μπλε Osman σύνολο με σορτσάκι και μπλουζάκι το οποίο συνδύασε με Christian Louboutin παπούτσια και ένα Karen London‘s Caradona δαχτυλίδι.

Η Bella Thorne επέλεξε για τα Βραβεία ένα σύνολο Bec & Bridge το οποίο συνδύασε με Alice and Olivia παπούτσια, Dannijo κοσμήματα και Juicy Couture τσάντα.

H Khloe Kardashian πόνταρε στο άσπρο χρώμα φορώντας ένα κολλητό φόρεμα.

H Ke$ha όπως πάντα ανατρεπτική φόρεσε ένα γαλάζιο κοστούμι και γυαλιά με φωτάκια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ