Follow us

MTV Movie Awards 2013: Όλες οι red carpet εμφανίσεις

Δες τι φορέθηκε πάνω στο κόκκινο χαλί από την λαμπερή απονομή των MTV Movie Βραβείων. Plus: Ποια ταινία έφυγε νικήτρια; Τι έκανε εκεί ο Brad Pitt; Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

MTV Movie Awards 2013: Όλες οι red carpet εμφανίσεις

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στα Sony Pictures Studios του Λος Άντζελες τα MTV Movie Awards 2013.

Η ταινία που έφυγε νικήτρια ήταν ομολογουμένως η "The Avengers" αποσπώντας τα βραβεία "Καλύτερης ταινίας", "Καλύτερης Μάχης" και "Καλύτερου κακού χαρακτήρα" για τον Tom Hiddleston. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι το βραβείο "Καλύτερης ταινίας" παρουσίασε ο Brad Pitt (το μεγαλύτερο highlight της βραδιάς), στο πλαίσιο προώθησης της δικής του ταινίας, "World War Z".

Η Jennifer Lawrence απέσπασε το βραβείο "Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας" για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Silver Linings Playbook" ενώ το αντίστοιχο αντρικό βραβείο κέρδισε ο συμπρωταγωνιστής της στη ταινίας Bradley Cooper. Oι τους μάλιστα βραβεύτηκαν και στην κατηγορία "Καλύτερο φιλί".

Με βραβείο στα χέρια αποχώρησε και η Emma Watson για την συμμετοχή της στις ταινίας του Harry Potter, o Taylor Lautner για τις καλύτερες ημίγυμνες σκηνές, ο Jamie Foxx αλλά και ο Will Ferrell που χαρακτηρίστηκε "Comedic Genius".

Δες παρακάτω όλες τις red carpet εμφανίσεις με λεπτομέρειες...


[gallery ids="56154,56155,56156,56157,56158,56159,56160,56161,56162,56163"]

H 15χρονη Bella Thorne παρά το νεαρό της ηλικίας της έκανε μια πολύ κομψή επιλογή φορώντας ένα Giorgio Armani κοστούμι και παπούτσια του ίδιου οίκου και ολοκλήρωσε με Alice + Olivia τσάντα.

Brittany Snow

Λιτή και απέριττη η Karlie Kloss μέσα σε ένα άσπρο σύνολο by Cushnie Et Ochs που αποκάλυπτε το σούπερ κορμί της!

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Kerry Washington μέσα σε μαύρο-κίτρινο Michael Kors φόρεμά της, το οποίο συνόδευσε με Roger Vivier παπούτσια, Klutch It by Kele clutch, Vhernier σκουλαρίκια και ένα Jennifer Fisher δαχτυλίδι.

Πάλι στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες μπήκε η Ke$ha χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

H Kim Kardashian κατάφερε να κάνει όλους να μιλούν γι' αυτήν όχι λόγω της προκλητικής εμφάνισής της αυτή τη φορά, αλλά το αντίθετο! Η εγκυμονούσα σταρ έλαμψε μέσα στο κομψό μαύρο Saint Laurent φόρεμά της, το οποίο συνόδευσε με Christian Dior γόβες.

H Kylie Minogue θεωρούμε ότι δεν προσπάθησε ιδιαίτερα για την εμφάνισή της αυτή. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ασημί Paco Rabanne φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες.

Nicole Polizzi - Snooki

H Selena Gomez χαρακτηρίστηκε ως μια εκ των καλοντυμένων γυναικών της βραδιάς επιλέγοντας να φορέσει ένα Julian McDonald χρυσό φόρεμα και Jimmy Choo γόβες.

H πάντα διακριτικά σέξι Zoe Saldana φόρεσε ένα Givenchy φόρεμα και ολοκλήρωσε με Jimmy Choo παπούτσια, Nancy Gonzalez clutch και Emily Faith και Graziela κοσμήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ