Follow us

Met Gala 2013: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποιες τίμησαν το red carpet της έκθεσης του Metropolitan Museum of Art φέτος; Όλες οι λεπτομέρειες για το τι φορέθηκε, ποιες εντυπωσίασαν και ποιες απογοήτευσαν... 

Met Gala 2013
Ένα από τα πιο λαμπερά φιλανθρωπικά πάρτυ της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Metropolitan Μuseum εγκαινιάζοντας την έκθεση "PUNK: Chaos to Couture".

Για ακόμη μία χρονιά όλες οι celebrities έλαμψαν περπατώντας στο κόκκινο χαλί βάζοντας εντυπωσιακές τουαλέτες και κάνοντας, ειδικά φέτος, εκκεντρικά και ξεχωριστά χτενίσματα.

Aυτή τη χρονιά το Costume Institute Gala Benefit διοργανώνεται από την Rooney Mara, τον creative director Lauren Santo Domingo, τον Givenchy designer Riccardo Tisci και την Vogue editor Anna Wintour.

Δες εδώ φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και μάθε όλες τις λεπτομέρειες:


[gallery ids="57596,57597,57598,57599,57600,57601,57602,57603,57604,57605,57607,57608,57609,57610,57611,57615,57614,57613,57612,57616"]

H Beyonce έλαμψε μέσα στην Givenchy τουαλέτα της την οποίο συνόδευσε με εντυπωσιακά Lorraine Schwartz κοσμήματα.

H Elizabeth Banks επένδυσε στην λάμψη του χρυσού και προτίμησε ένα φόρεμα τύπου σακάκι Atelier Versace, το οποίο συνδύασε με Brian Atwood παπούτσια και τσάντα και Kara Ross κοσμήματα.

Πιο κομψή από ποτέ η Cameron Diaz φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με κάπα Stella McCartney, τονίζοντας τη μέση της με χρυσή ζώνη και πιάνοντας ένα σοβαρό σινιόν τα μαλλιά της.

H rock star Gwen Stefani συνοδευόταν από τον σύντροφό της Gavin Rossdale φορώντας ασπρόμαυρη cut-out Maison Martin Margiela τουαλέτα και ολοκλήρωσε με Fred Leighton κοσμήματα.

Εντυπωσιακή, απλά και απέριττη περπάτησε το κόκκινο χαλί η Gwyneth Paltrow μέσα στην ροζ Valentino τουαλέτα της την οποία συνόδευσε με ένα απλό Wilfredo Rosado ζευγάρι σκουλαρίκια.

Mην ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα η Heidi Klum προτίμησε μια άσπρη Marchesa τουαλέτα ντυμένη με Harry Winston διαμάντια.

Σοβαρή και αγέλαστη η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα Christian Dior μαύρο φόρεμα και ιδίου οίκου κοσμήματα, ολοκληρώνοντας με Brian Atwood παπούτσια και Jennifer Behr βέλο (που έκλεψε την παράσταση)

Αντιπροσωπεύοντας την γαλλική φινέτσα η Marion Cotillard προτίμησε ένα Christian Dior φόρεμα, Dior τσάντα και παπούτσια και στολίστηκε με Chopard κοσμήματα! Εξαιρετική..

Μια εκκεντρική εμφάνιση έκανε η Christina Ricci μέσα στην Vivienne Westwood Couture τουαλέτα της που συνόδεψε με Casadei παπούτσια, Ferragamo τσάντα και Harry Winston κοσμήματα.

Sexy όπως πάντα η Jennifer Lopez άφησε ακάλυπτη την πλάτη της φορώντας ένα Michael Kors φόρεμα και ολοκλήρωσε με Dana Rebecca Designs και Rona Pfeiffer κοσμήματα.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της έκανε η Katy Perry με ένα φόρεμα Dolce&Gabbana τύπου εκκλησιαστικής εικόνας. Βέβαια, το στέμμα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Mε total Stella McCartney look περπάτησε το κόκκινο χαλί η Kristen Stewart που αντικειμενικά το όλο το rock ύφος της ταίριαζε πολύ!

Head-to-toe Giambattista Valli.για την Jessica Biel που προτίμησε το μαύρο χρώμα.

Mε ένα φόρεμα στο σούπερ αυτό χρώμα έκανε την εμφάνισή της η Kate Upton που προτίμησε από πάνω μέχρι κάτω την διάσημη σχεδιάστρια Diane von Furstenberg.

Karolina Kurkova

H 32χρονη Alicia Keys προτίμησε το δέρμα και τον Jason Wu για το φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με Robert Lee Morris κοσμήματα, Tonya Hawkes clutch και Casadei παπούτσια.

H Blake Lively έκανε μια δυναμική επιστροφή στα εγκόσμια φορώντας μια Gucci Première μεταξένια georgette strapless τουαλέτα με φτερά στην ουρά. Ολοκλήρωσε με Christian Louboutin παπούτσια (λογικό!) και Lorraine Schwartz κοσμήματα.

Sexy mama η Gisele φορώντας ένα Anthony Vacarello μαύρο φόρεμα και David Yurman κοσμήματα. Στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της, Tom Brady.

Super rock εμφάνιση έκανε η Emmy Rossum μέσα στην αποκλειστικά ραμμένη για αυτήν Donna Karan Atelier τουαλέτα της, την οποία συνόδεψε με Giuseppe Zanotti παπούτσια και Irit κοσμήματα.

Μια πολύ "βαριά" τουαλέτα για τα 26 της χρόνια προτίμησε η Ashley Greene φορώντας Marchesa τουαλέτα και Harry Winston κοσμήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ