Follow us

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Jessica Biel

Όλες οι λεπτομέρειες για τα look της

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Jessica Biel
Χρέη παρουσιάστριας ανέλαβε η Jessica Biel, καθώς ήταν αυτή που προσφωνούσε και παρέδιδε στους νικητές τα Βραβεία Fashion Media Awards by Daily Front Row, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Harlow της Νέας Υόρκης.

Η 31χρονη ηθοποιός έκανε τους πάντες να μιλούν γι' αυτήν, επιλέγοντας για την βραδιά ένα δερμάτινο φόρεμα που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ φρόντισε να δώσει έμφαση στα παπούτσια και τον overisized φάκελο που κρατούσε, όλα προερχόμενα από τον οίκο Christian Dior και την Resort 2014 collection του.

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Jessica Biel

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Jessica Biel - εικόνα 2

Για το after party των Βραβείων -που διοργανώθηκε από τον οίκο Dior- η Jessica Biel άλλαξε ρούχα, επιλέγοντας αυτή τη φορά το άσπρο χρώμα και ένα ασύμμετρο φόρεμα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι χρυσές γόβες της.

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Jessica Biel - εικόνα 3

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Jessica Biel - εικόνα 4

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εν λόγω βραδιά αποχώρησαν με βραβείο η Karlie Kloss, ως το Μοντέλο της Χρονιάς, η Heidi Klum που πλέον θεωρείται η Καλύτερη Fashion "Προσωπικότητα" της Τηλεόρασης αλλά και o Joe Zee του περιοδικού Elle ως o Creative Director της Χρονιάς.


Δες επίσης:
Naomi Watts: Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Diana»
Style Awards: Το κόκκινο χαλί και οι λαμπερές εμφανίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ