Follow us

65η Απονομή Emmy Awards 2013: Oι red carpet εμφανίσεις

Μάθε τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί του Nokia Theatre στο Los Angeles. 

Emmy Awards: Οι red carpet εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στο Nokia Theatre στο Los Angeles τα Βραβεία Emmy.


Εκτός από τους νικητές, τους χαμένους και τις τηλεοπτικές σειρές που αποχώρησαν με το πολυπόθητο μικρό βραβείο, ο βασικός πρωταγωνιστής ήταν το κόκκινο χαλί.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω:


[gallery ids="64956,64957,64958,64959,64960,64961,64962,64963,64964,64965,64966,64967,65007,65009"]

H Claire Danes επέλεξε για το κόκκινο χαλί ένα φόρεμα Armani Prive, το οποίο συνόδεψε με κοσμήματα by Neil Lane, clutch Tods και παπούτσια Christian Louboutin, αποκλειστικά φτιαγμένα για την ίδια.

Ένα φόρεμα τού οίκου Marchesa με βασικό χαρακτηριστικό την δαντέλα ήταν η επιλογή της Kerry Washington για την βραδιά. Ολοκλήρωσε με παπούτσια Christian Louboutin, Edie Parker clutch και κοσμήματα Fred Leighton.

Mε ένα σέξι φόρεμα Versace που τόνιζε τις καμπύλες της διέσχισε το κόκκινο χαλί η Heidi Klum. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με παπούτσια Christian Louboutin, κοσμήματα Lorraine Schwartz και Swarovski Clutch.

H Maria Menounos έλαμψε μέσα στην τουαλέτα της by Zac Posen, την οποίο συνόδεψε με παπούτσια Jimmy Choo, Daniel Swarovski clutch και κοσμήματα Lorraine Schwartz. Το styling της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

To μπλε χρώμα προτίμησε η Tina και τον Narciso Rodriguez για το φόρεμά της. Όσον αφορά τα υπόλοιπα: παπούτσια και clutch ήταν Roger και τα κοσμήματα Fred Leighton.

Πανέμορφη όπως πάντα, η Allison Williams επέλεξε μια τουαλέτα του οίκου Ralph Lauren την οποία συνδύασεμε παπούτσια Roger Vivier, Christian Louboutin clutch και κοσμήματα Fred Leighton.

Επιλέγοντας το μωβ χρώμα η Carrie Underwood φόρεσε μια τουαλέτα by Ramon Keveza, την οποίο συνόδεψε με παπούτσια Jimmy Choo και κοσμήματα Johnathon Arndt.

Η πάντα λιτή αλλά τόσο κομψή εμφάνιση της January Jones οφείλεται στο φόρεμά της και τα παπούτσια της που ανήκαν στον οίκο Givenchy. Τα κοσμήματά της ήταν του οίκου Cartier.

Mια σέξι εμφάνιση τόλμησε η Julianne Hough επιλέγοντας ένα φόρεμα με διαφάνειες Jenny Packham, παπούτσια Jimmy Choo, κοσμήματα David Yurman και Swarovski clutch.

Μια εντυπωσιακή δημιουργία Jenny Packham από την collection Autumn/Winter 2013 επέλεξε η Kelly Osbourne και εντυπωσίασε τους πάντες. Ολοκλήρωσε με παπούτσια Aldo, ειδικά φτιαγμένα για αυτή, κοσμήματα Amrapali και Rauwolf clutch.

Πιο σέξι από ποτέ περπάτησε το κόκκινο χαλί η Sofia Vergara μέσα στην mermaid style τουαλέτα της που φέρει την υπογραφή της Vera Wang. Ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα by Lorraine Schwartz σε πράσινο χρώμα.

H Zooey Deschanel επέλεξε μια δημιουργία J Mendel, την οποίο συνόδεψε με παπούτσια Charlotte Olympia, Edie Parker clutch και κοσμήματα του οίκου Chanel.

Amy Poehler

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Downton Abbey», Μichelle Dockery, έκανε μια απογοητευτική εμφάνιση φορώντας φούστα και top Prada και ολοκλήρωσε με κοσμήματα Fred Leighton.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ