Follow us

Red Carpet Weekly: H Zhang Ziyi με ονειρεμένο Dior και...

... Sarah Jessica Parker, Anne Hathaway και πριγκίπισσα Charlene, Dita Von Teese, Olivia Palermo

dita


Sarah Jessica Parker, Anne Hathaway και πριγκίπισσα Charlene, Dita Von Teese, Olivia Palermo


Αυτή η εβδομάδα είχε απ' όλα: πριγκιπικά φορέματα (και πριγκίπισες), μονοχρωμίες, busy prints και πολλή λάμψη! Όπως κάθε Παρασκευή η Miss Bloom είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου το Top 5 των καλύτερων εμφανίσεων της εβδομάδας.

Red Carpet Weekly: H Zhang Ziyi με ονειρεμένο Dior και...
Με αυτό το σύνολο η Sarah Jessica Parker μας θύμισε τις επί εποχής Sex and the City δόξες της. To multicoloured Vera Wang φόρεμά της είναι απλά υπέροχο και το κολιέ δημιουργεί μια «φλυαρία» που μόνο η Parker θα μπορούσε να υποστηρίξει.

Red Carpet Weekly: H Zhang Ziyi με ονειρεμένο Dior και... - εικόνα 2
Μια εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποκλιθούμε στην Zhang Ziyi και το Resort Christian Dior φόρεμά της. Το χρώμα, ο όγκος, οι λάμψεις, το απέριττο χτένισμα, όλα αξίζουν 10!

Red Carpet Weekly: H Zhang Ziyi με ονειρεμένο Dior και... - εικόνα 3
Αnne Hathaway υπέρκομψη και πολύ γλυκιά όπως συνηθίζει με Valentino φόρεμα (και όμως μπορείς να φορέσεις μακρυμάνικο το βραδυ και να μην χάσεις πόντους glamour) και bonus η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό με Dior στα Grace Awards.

Red Carpet Weekly: H Zhang Ziyi με ονειρεμένο Dior και... - εικόνα 4
H Dita Von Teese με δική της δημιουργία (σε φλογερό κόκκινο) από τη σειρά της, Muse. Μας εξέπληξε για μια ακόμα φορά πολύ θετικά ενώ ο μονοχρωματικός χαρακτήρας του συνόλου μας άφησε για μια ακόμα φορά άφωνους. Το headpiece είναι βέβαια κομματάκι υπερβολικό, αλλά έτσι είναι η Dita.

Red Carpet Weekly: H Zhang Ziyi με ονειρεμένο Dior και... - εικόνα 5
Η Olivia Palermo με τον καλό της και φόρεμα στο χρώμα της σαμπάνιας συνδυασμένο με ασορτί γούνα και γόβες. Είναι πλέον επίσημο: η μονοχρωμία είναι της μόδας.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ