Follow us

Let's check out the buffet

Ένας διαφορετικός μπουφές μας περιμένει στο εμπορικό κέντρο AVENUE από τη Varsos Catering.

varsoscatering


Ένας διαφορετικός μπουφές μας περιμένει στο εμπορικό κέντρο AVENUE από τη Varsos Catering.


Το BUFFET είναι όντως διαφορετικό από αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα, καθώς είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: ένας πλούσιος, ορεκτικός και χορταστικός μπουφές.

Το πρώτο BUFFET by Varsos Catering άνοιξε τις πόρτες του στο εμπορικό κέντρο AVENUE και ήδη έχει αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια, τόσο για τις γεύσεις όσο και για την πρωτοτυπία του. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός πως εκεί έχουμε τη δυνατότητα- με ένα συγκεκριμένο προσιτό ποσό- να επιλέγουμε ό, τι θέλουμε, όσο θέλουμε και όσες φορές θέλουμε από μία τεράστια ποικιλία ζεστών φρεσκομαγειρεμένων εδεσμάτων και κρύων δροσερών σαλατών, σερβιρισμένων σε μπουφέ.

 Let's check out the buffet

Η γνωστή ποιότητα και η μακρά πείρα της ΒΑΡΣΟΣ CATERING αποτελούν την εγγύηση για την επιτυχία αυτής της πρωτότυπης ιδέας. Επίσης, εάν δεν έχεις διάθεση για φαγητό εκείνη τη στιγμή, μπορείς να το πάρεις σπίτι ή στο γραφείο μέσα στις ειδικές οικολογικές συσκευασίες.

 Let's check out the buffet - εικόνα 2

BUFFET: Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, τηλ. 210 6100901 www.avenuemall.gr www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ