Follow us

Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012

Ποιες κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και ποιες όχι;

Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012


Εκτός από τις πιο τρανταχτές παρουσίες που έδωσαν το παρόν και σχολιάστηκαν εκτενώς υπήρχαν και άλλες κυρίες που προσπάθησαν και κατάφεραν να μας κεντρίσουν την προσοχή. Τις συγκεντρώσαμε και σου τις παρουσιάζουμε...

Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012
Η ηθοποιός Zooey Deschannel εμφανίστηκε σαν μια μικρή νεράιδα μέσα σε γαλάζια τουαλέτα που φτιάχτηκε αποκλειστικά γι' αυτήν και την βραδιά των Emmy δια χειρός Reem Acra. Την αντίθεση έκανε το φούξια κραγιόν της, η έλλειψη αξεσουάρ και το "ξινισμένο" πρόσωπό της.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 2
Εντυπωσιακή η Lucy Liu μέσα σε μια στενή τουαλέτα Atelier Versace που θύμιζε ντισκο- μπάλα.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 3
H "πιο sexy γυναίκα" Christina Hendricks αγκάλιασε τις χυμώδεις καμπύλες της με μια κρεμ τουαλέτα Christian Siriano, ενώ συνοδευόταν από τον σύζυγό της και ηθοποιό, Geoffrey Arend.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 4
Σε nude τόνους κινήθηκε η ηθοποιός Amanda Peet επιλέγοντας την συλλογή του Calvin Klein για την σημαντική αυτή βραδιά. Tip: Το αξεσουάρ στα μαλλιά της ανήκει στα must του φθινοπώρου!




Περισσότερες παρουσίες στο κόκκινο χαλί στην σελίδα ii



Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 5
Η ξανθιά πλέον πρωταγωνίστρια των Mad Men, Elizabeth Moss, ακολούθησε το floral μονοπάτι των Dolce & Gabbana κρατώντας το ήσυχο στα αξεσουάρ και στα παπούτσια.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 6
Η αγαπημένη ηθοποιός Glen Close έδωσε έναν αέρα κομψότητας από την παλιά εποχή φορώντας συνδυασμό μαύρης με nude στοιχεία τουαλέτα Dior Couture και παπούτσια "Anya" Dana Davis.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 7
Η Gretchen Mol δεν κατάφερε να "ξεκολλήσει" από το κόκκινο χαλί με την εξίσου κόκκινη επιλογή φορέματος Valentino Haute Couture αλλά τα Christian Louboutin παπούτσια της προσέφεραν έξτρα πόντους και ενθουσίασαν τους twitter φίλους της.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 8
Η Jessica Pare εμφανίστηκε με grecian style Jason Wu τουαλέτα αποκλειστικά ραμμένη γι' αυτήν και την ξεχωριστή βραδιά. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην μέση με μαύρη ζώνη που συνδυάστηκε με μαύρο clutch. Βέβαια, το ασορτί με το χαλί κόκκινο κραγιόν δε θα μπορούσε να λείπει!




Περισσότερες παρουσίες στο κόκκινο χαλί στην σελίδα iii


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 9
Floral και για την Julianna Margulies που επέλεξε μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία Giambattista Valli με highlight τις τσέπες.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 10
H Michelle Dockery που θαυμάζουμε στη σειρά "Downton Abbey" έλαμψε μέσα στην Louis Vuitton τουαλέτα της. Ολοκλήρωσε το outfit, που της χάρισε βραβείο για το κόκκινο χαλί (και όχι για την "Καλύτερη Δραματική ηθοποιό") με Jimmy Choo gold box clutch και Fred Leighton κοσμήματα.


Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012 - εικόνα 11
Τέλος, η 42χρονη Tina Fey επέλεξε strapless τουαλέτα Vivienne Westwood στο επίσης must χρώμα, το μπορντό, που κάνει δυναμική επιστροφή φέτος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ