Follow us

Chopard: Ο οίκος που συνόδευσε τις κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!

Δες τι κοσμήματα επέλεξαν οι πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς και μάθε όλες τις λεπτομέρειες...

Chopard: Ο οίκος που συνόδευσε τις κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!

Η λάμψη του red carpet της 70ης απονομής Χρυσών Σφαιρών διατηρείται ακόμα όσο μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά ντυσίματα των διάσημων κυριών αλλά και τα κομψά αξεσουάρ τους.


Μερικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν ιδιαίτερα ήταν αυτές της Jennifer Lawrence, που μάλιστα απέσπασε ένα βραβείο για την ερμηνεία της στην ταινία "Silver Linings Playbook", της Marion Cotillard, που πάντα ξεχωρίζει για την κομψότητα και την φινέτσα της αλλά και της μιας οικοδέσποινας της βραδιάς, της Amy Poehler.

Η Miss Bloom αφού σε ενημέρωσε λεπτομερώς για τις στυλιστικές λεπτομέρειες του κόκκινου χαλιού, συγκέντρωσε για σένα ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αστραφτερά κοσμήματα των πιο καλοντυμένων κυριών της βραδιάς.

Ο οίκος που ξεχώρισε με τα φίνα και εκλεπτυσμένα κομμάτιά του ήταν ο οίκος Chopard.
Πολλές κυρίες τον τίμησαν και τον ανέδειξαν επιλέγοντας ξεχωριστά κοσμήματα με λάμψη και χαρακτήρα.


Chopard: Ο οίκος που συνόδευσε τις κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!
H νικήτρια Χρυσής Σφαίρας Jennifer Lawrence, ηταν πανέμορφη στο κόκινο χαλί με ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με στρογγυλό διαμάντι (8 καράτια), ενα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι rose-cut (11 καράτια) δεμένο σε πλατίνα, και ενα δακτυλίδι με ρόζ διαμάντι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την Chopard.


Chopard: Ο οίκος που συνόδευσε τις κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!  - εικόνα 2
Η ταλαντούχα ηθοποιός Marion Cotillard ηταν πολύ εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί με ένα μπρασελέ με πολύχρωμες σπινέλες (33 καράτι) δεμένο σε ρόζ χρυσό 18 καρατίων, με περισσότερα απο 1.100 πορτοκαλί ζαφείρια (10 καράτια) και λευκά διαμάντια παβέ. Επέλεξε, επίσης, ενα δαxτυλίδι με ρουμπίνι οβάλ (21 καράτια) και περισσότερα απο 400 ρόζ και λευκά διαμάντια δεμένο σε λευκό και ρόζ χρυσό 18 καρατίων.


Chopard: Ο οίκος που συνόδευσε τις κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!  - εικόνα 3
Η παρουσιάστρια των Χρυσών Σφαιρών 2013 Amy Poehler φόρεσε στο κόκκινο χαλί ενα διαμαντένιο κολιέ Chopard με λευκά διαμάντια στρογγυλά και asscher-cut (83 καράτια) δεμένα σε πλατίνα. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ενα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια (10 καράτια) δεμένα με πλατίνα.


Chopard: Ο οίκος που συνόδευσε τις κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!  - εικόνα 4
Τέλος, η παρουσιάστρια Kerry Washington εντυπωσίασε με ενα δακτυλίδι Chopard με πράσινο διαμάντι (2 καράτια) με διαμάντια παβέ rose-cut και δεμένο σε λευκό και ρόζ χρυσό 18 καρατίων.

Τον απόηχο του κόκκινου χαλιού ακολούθησαν τα after parties με ένα από τα πιο δημοφιλή να είναι το “Weinstein Company Golden Globes After Party” που έλαβε χώρα στο Beverly Hilton Hotel στo Los Angeles. Στην εκδήλωση αυτή, στην οποία βρέθηκε και η Chopard και οι υπέροχες δημιουργίες της, παρευρέθησαν πολλοί ακόμα celebrities όπως η Jessica Alba, η οποία πραγματοποίησε μια υποδειγματική εμφάνιση αλλά και η Jennifer Lopez που σύστησε τον πρώην της με τον νυν της.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το After Party παρακάτω:


[gallery ids="51242,51243,51244,51245,51246,51247,51248,51249,51250,51251,51252,51253,51254,51255,51256,51257,51258"]

Amy Poehler

Robert Pattinson

Amy Adams

Rachel Zoe

Rosario Dawson

Barbara Palvin

Carmen Electra

Η επική συνάντηση των Jennifer Lopez, Casper Smart και P. Diddy

Jamie Foxx

Leonardo Di Caprio και Bradley Cooper

Louise Roe

Chopard

Η αίθουσα του event

Κοσμήματα Chopard

Κοσμήματα Chopard

Η αίθουσα του event

Η αίθουσα του event

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ