Follow us

Η Τaylor Swift με cigarette παντελόνι

Άλλος ένας τρόπος για να φορέσεις το κλασικό παντελόνι

Taylor Swift

Άλλος ένας τρόπος για να φορέσεις το κλασικό παντελόνι


Το στυλ της Taylor Swift συνδυάζει άψογα τον girly χαρακτήρα με γερές δόσεις στυλιστικής ωριμότητας και γι αυτό η νεαρή star καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις επιλογές της.

Αν έψαχνες τον τρόπο να συνδυάσεις το cigarette παντελόνι σου ώστε να φαίνεται πιο «κοριτσίστικο» και πιο ενδιαφέρον, η τελευταία εμφάνιση της Taylor θα σου δώσει σίγουρα ιδέες.

Η Τaylor Swift με cigarette παντελόνι

Το παντελόνι:
Το κλασικό cigarette παντελόνι που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο αποτελεί ιδανική βάση για κάθε σύνολο. Θα το φορέσεις εξίσου εύκολα το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα για να βγεις με φίλους, σε μια βραδινή έξοδο ή σε ένα επαγγελματικό κάλεσμα γι αυτό και αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.

Το κόκκινο παλτό:
Πρόκειται γι αυτό που λέμε statement κομμάτι χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερα κραυγαλέο (γι αυτό και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα). Όσο για το κόκκινο, όπως έχουμε πει ξανά πρόκειται για απόχρωση - star αφού ταιριάζει ιδανικά με κάθε χρώμα. Αυτό πάντως που μας αρέσει στο συγκεκριμένο σχέδιο που διάλεξε η Taylor είναι το ιδιαίτερο κούμπωμά του και οι μεγάλες τσέπες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Τα μαύρα Oxfords: Αν έχεις βαρεθεί τις μπαλαρίνες και τα slippers και ψάχνεις μια ενδιαφέρουσα -flat- εναλλακτική δεν έχεις παρά να αποκτήσεις ένα ζευγάρι Oxfords. Η λουστρινένια εκδοχή που φορά η Taylor μας αρέσει πολύ γιατί είναι ταυτόχρονα chic και ενδιαφέρουσα.

Miss Bloom’s Tip: Η Τaylor φορά ψηλές κάλτσες για να καλύψει την απόσταση μεταξύ παντελονιού και παπουτσιού. Σε κάθε άλλη περίπτωση κάτι τέτοιο θα μας φαινόταν μάλλον παλιομοδίτικο αλλά τα oxfords επιτρέπουν τέτοιου είδους προσθήκες. Μην φοβηθείς να το τολμήσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ