Follow us

Η Olivia Palermo σου δείχνει πως να φορέσεις το τζιν σου το βράδυ

Tips για ένα επίκαιρο και stylish σύνολο

Olivia Palermo

Tips για έναι επίκαιρο και stylish σύνολο

Για τα ραντεβού της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από το αγαπημένο σου τζιν. Είναι όμως κατάλληλο για τις βραδινές σου εμφανίσεις; Η απαντηση είναι (φυσικά) ναι και η Olivia Palermo το αποδεικνύει:

Η Olivia Palermo σου δείχνει πως να φορέσεις το τζιν σου το βράδυ

Ποιες είναι όμως οι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο βραδινό σύνολο με βάση το τζιν;

Το σωστό top: θα πρέπει να ψάξεις για ένα statement κομμάτι που θα τραβά τα βλέμματα και θα ταιριάζει με το ύφος του τζιν σου. Η Olivia έχει επιλέξει ένα peplum top με μανίκια και λεπτομέρειες σε ιδιαίτερη υφή που θυμίζει δέρμα. Ουσιαστικά, το top είναι αυτό που θα καθορίσει τον χαρακτήρα του συνόλου γι αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το στήσιμο του outfit από αυτό.

Τα σωστά παπούτσια: Εφόσον η Olivia έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια elegant και σοφιστικέ γραμμή σ΄ αυτό το σύνολο δεν θα μπορούσε να βρει τίποτα καταλληλότερο από ένα ζευγάρι μυτερές γόβες με μεσαίο τακούνι. Αν δεν είσαι fan των ιδιαίτερων αξεσουάρ ένα μαύρο ζευγάρι είναι μια χαρά αλλά αν θέλεις πραγματικά να κάνεις τη διαφορά και να δώσεις extra πόντους στυλ στο σύνολό σου καλό θα ήταν να κινηθείς προς μια πιο γενναία επιλογή όπως η ασημένια απόχρωση που επέλεξε η Olivia.

H σωστή τσάντα: Σε γενικές γραμμές η τσάντα που χρειάζεσαι για μια βραδινή εμφάνιση με τζιν είναι ο all time classic φάκελος. Και πάλι όμως, αν θέλεις πιο ψαγμένο αποτέλεσμα προτίμησε να στραφείς προς την επιλογή ενός box - clutch ή μιας μικρής τσάντας που φοριέται χιαστί (αλλά εσύ θα την κρατήσεις όπως το clutch).

Τα σωστά αξεσουάρ: Το βράδυ επιτρέπει να το παρακάνεις με τα αξεσουάρ σου οπότε ανάλογα με το ύφος του συνόλου μπορείς να επιλέξεις τις κατάλληλες style προσθήκες. Η Olivia Palermo (που είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα κοσμήματα) έχει συνδυάσει μια κομψή καρφίτσα, ένα μεγάλο βραχιόλι και διακριτικά σκουλαρίκια και όπως μπορείς να δεις, το τελικό αποτέλεσμα είναι αρμονικό και στυλιστικά επίκαιρο. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να φοβάσαι, ο κίνδυνος του over-accessorizing είναι μικρός!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ