Follow us

Οι κίτρινες γόβες της Beyonce και πώς να τις φορέσεις αυτή την εποχή

Δες τα tips της Miss Bloom

Beyonce

Δες τα tips της Miss Bloom

Αν είσαι από τις fashionistas που αγαπούν τις statement λεπτομέρειες σίγουρα θα πρόσεξες τις κίτρινες, μυτερές γόβες που φόρεσε η Beyonce για να παρακολουθήσει το “All Stars Game” του NBA.

Οι κίτρινες γόβες της Beyonce και πώς να τις φορέσεις αυτή την εποχή

Aν ξεπεράσει κανείς το γεγονός ότι αυτό δεν είναι και το απόλυτα ενδεδειγμένο ντύσιμο για να παρακολουθήσει κανείς έναν αγώνα μπάσκετ και μείνει καθαρά στο θέμα των παπουτσιών, το πιο πιθανό είναι να σκεφτεί ότι μια τέτοια ανοιξιάτικη λεπτομέρεια κάθε άλλο παρά κακό θα έκανε στα outfits των ημερών. Πράγματι, όσο πλησιάζουμε προς την Άνοιξη δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε στα μικρά Spring details που δίνουν χρώμα στα συνολά μας. Πώς όμως θα φορέσεις τις κίτρινες γόβες τώρα; (να σημειωθεί ότι το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλη έντονη απόχρωση)

- Με το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι και μια ζεστή καμπαρντίνα
- Με ένα στενό δερμάτινο παντελόνι και μια bow-tie μπλούζα (αποτελεί καλή επένδυση γιατί απ΄ό,τι φαίνεται θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη)
- Με το σκουρόχρωμο τζιν σου και ένα minimal παλτό

Προσοχή όμως! Οι ανοιχτόχρωμες γόβες δύσκολα δείχνουν ωραίες φορεμένες με μαύρο καλσόν οπότε όσο αυτό είναι απαραίτητο καλό θα ήταν να αποφύγεις να τις φορέσεις με φόρεμα ή φούστα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ