Follow us

Η Alessandra Ambrosio φοράει το πιο hot ανοιξιάτικο item

Δες πως θα φορέσεις σωστά το φούξια sweater

Alessandra Ambrosio


Δες πως θα φορέσεις σωστά το φούξια sweater


Η φήμη του sweater στην κυριολεξία απογειώθηκε την προηγούμενη σεζόν και αν κρίνουμε και από τη συλλογή του οίκου Givenchy θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του κομματιού – star και τον επόμενο χειμώνα. Πώς θα εφαρμόσεις όμως το trend την Άνοιξη;

Η Alessandra Ambrosio έχει την απάντηση:

Η Alessandra Ambrosio φοράει το πιο hot ανοιξιάτικο item

Η επιλογή του σωστού sweater είναι το παν γι αυτό θα πρέπει να διαλέξεις μια εκδοχή ανοιξιάτικη και fun (να θυμάσαι ότι τον επόμενο χειμώνα θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να φορέσεις πιο ροκ, σκουρόχρωμα σχέδια, δεν χρειάζεται να βιαστείς να ακολουθήσεις την τάση). Το φούξια είναι η τέλεια επιλογή αφού είναι χαριτωμένο και τόσο statement όσο απαιτεί μια χαλαρή πρωινή εμφάνιση.

Εννοείται ότι μπορείς άφοβα να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ένα φουλάρι ενώ το look ταιριάζει ιδανικά με ένα ζευγάρι sneakers.

Tο μυστικό για να πετύχεις το ανοιξιάτικο εφέ που είναι και το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι να ολοκληρώσεις το σύνολο με αξεσουάρ σε ανοιχτές αποχρώσεις. Το ροζ-σομόν που έχει επιστρατεύσει η Alessandra είναι η τέλεια λύση: δεν παραφορτώνει το σύνολο και συνδυάζεται αρμονικά δημιουργώντας την τέλεια -ανοιξιάτικη- ισορροπία!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ