Follow us

Λευκές γόβες: Τo νέο αγαπημένο trend των celebs

Η Blake Lively, η Diane Kruger αλλά και η Φαίη Σκορδά σου δείχνουν πώς μπορείς να το εφαρμόσεις το απόλυτο trend! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Λευκές γόβες: Είναι τo νέο trend. Πώς το φορούν οι celebrities;

Η Blake Lively, η Diane Kruger αλλά και η Φαίη Σκορδά σου δείχνουν πώς μπορείς να το εφαρμόσεις το απόλυτο trend!

Οι celebrities το έχουν ήδη εφαρμόσει, εσύ; Το άσπρο χρώμα θεωρείται ένα από τα πιο βασικά χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Γιατί να λείπει λοιπόν από τα άκρα σου; Οι άσπρες γόβες αποτελούν το απόλυτο trend την άνοιξης και εσύ μπορείς να πάρεις ιδέες από τις διάσημες για το πως μπορείς να το προσπαρμόσεις στο στυλ σου. Είτε επιλέξεις τον safe συνδυασμό όπως η Kim Kardashian, είτε τον πιο funky όπως η Blake Lively, το σίγουρο είναι ότι θα απογείωσεις με αυτόν τον τρόπο αμέσως το στυλ σου!

Δες παρακάτω 12 διάσημες που επέλεξαν άσπρες γόβες για τις εμφανίσεις τους:


[gallery ids="54779,54780,54781,54782,54783,54784,54785,54786,54787,54788,54789,55287,56621,56638"]

Ένα total white look έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το show του Madwalk. Επιλέγοντας ένα ζευγάρι κλασικές αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερες γόβες του σχεδιαστή Jimmy Choo. Ολοκλήρωσε με ένα μωβ clutch, για την απαραίτητη δόση χρώματος

Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε τις λευκές γόβες για να συνοδέψουν με κομψό τρόπο την υπέροχη δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos, που επέλεξε να φορέσει στο Αθηνών Αρένα και το Madwalk.

H Blake Lively στην πρεμιέρα της ταινίας "The Croods" στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα ζευγάρι λευκές γόβες Bottega Veneta, πάνω στις οποίες τα γεμάτα κρυστάλλους τακούνια ξεχώρισαν. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

Το πιο περιζήτητο "Paulina" σχέδιο από την Spring 2013 collection και τον Christian Louboutin φορεμένο από την πιο κομψή παρουσία, την Diane Kruger. Και όλα αυτά για χάρη του Vanity Fair Oscar Party. Δες εδώ όλες τις αφίξεις.

Η ανερχόμενη ηθοποιός Emilia Clarke ισορρόπησε πάνω στα πιο hot παπούτσια της σεζόν για το opening night party της ταινίας "Breakfast At Tiffany’s". Συγκεκριμένα, φόρεσε τις άσπρες Christian Louboutin Pigalle Plato με μαύρο τακούνι και κόκκινη σόλα!

H Emmy Rossum βρέθηκε στο record release party του Justin Timberlake επιλέγοντας να φορέσει ένα ζευγάρι λευκές γόβες Topshop. Μάθε και άλλες λεπτομέρειες εδώ.

Eκτός από το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις, η Gwyneth Paltrow έκανε την διαφορά και με τις άσπρες "Vero" Jimmy Choo γόβες της που απογείωσαν το look της στα "God’s Love We Deliver" Golden Heart Βραβεία στην Νέα Υόρκη.

Τα λευκά "Saucy" t-strap πέδιλα Elizabeth and James επέλεξε η Solange Knowles για την εκπομπή "The Late Show with David Letterman". Τα παπούτσια ανήκουν στην συλλογή Spring 2013 και τα συνδύασε με πουά φούστα και cropped top!Εξαιρετική εμφάνιση!

H Jennifer Lopez ντύθηκε όλη στα άσπρα για την πρεμιέρα της ταινίας "Parker" στη Νέα Υόρκη. Για την ακρίβεια, συνδύασε το άσπρο παλτό της με Lanvin ankle-strap γόβες από την Spring 2013 collection.

Η Kerry Washington επέλεξε τις snakeskin Christian Louboutin "Pigalle" γόβες σε άσπρο χρώμα για την πρεμιέρα της ταινίας "Django Unchained" στο Λονδίνο. Σου αρέσει η επιλογή της;

Γιατί η Kim Kardashian δε θα μπορούσε να λείπει! Συγκεκριμένα, επέλεξε για τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης της έναν πολύ safe συνδυασμό αλλά πάντα διαχρονικό. Έτσι, συνδύασε με το ασπρόμαυρο φόρεμά άσπρες γόβες, ότι πρέπει δηλαδή για την άνοιξη.

Έναν εξαιρετικό συνδυασμό έκανε η Nicole Richie στο πάρτυ του Elton John συνδυάζοντας την άσπρη τουαλέτα της με τις άσπρες "Aizza" Jerome C. Rousseau γόβες. Φυσικά, την διαφορά έκανε το κόκκινο τσαντάκι της. Δες όλες τις παρουσίες εδώ.

Tα χαρακτηρίσαμε ως τα πιο αγαπημένα μας παπούτσια! Η Zoe Saldana, ως γνήσιο style icon, φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο τις άσπρες γόβες της. Μάθε περισσότερα εδώ.

Η Φαίη Σκορδά συνδύασε τις ιδιαίτερες άσπρες γόβες (που είχαν και μια υποψία πράσινου) με ένα πουά BSB φόρεμα και μαύρο μπολερό. Σούπερ συνδυασμός για την μεταβατική εποχή. Δες και άλλες φωτογραφίες εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ