Follow us

Chic εμφανίσεις: 8 Ελληνίδες celebs μας δίνουν ιδέες για κομψά looks

Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά, Demy, Mπέτυ Μαγγίρα, Βίκυ Καγιά κ.α. στα καλύτερά τους! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Chic εμφανίσεις: 8 ελληνίδες celebs σου δείχνουν τον δρόμο προς την κομψότητα

Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά, Demy, Mπέτυ Μαγγίρα, Βίκυ Καγιά κ.α. στα καλύτερά τους!

Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να πετύχεις την κομψότητα που αναζητάς. Ανέδειξε τα βραδινά -και όχι μόνο- ντυσίματά σου με απλές και ανοιξιάτικες λεπτομέρειες, όπως έκαναν και οι διάσημες Ελληνίδες. Η Δέσποινα Βανδή, η Φαίη Σκορδά, η Λάουρα Νάργες, η Βίκυ Καγιά, η Ναταλία Δραγούμη, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Demy και η Δούκισσα Νομικού σου δίνουν ιδέες για super συνδυασμούς!


[gallery ids="55058,55059,55060,55061,55062,55063,55064,55065"]

Η ασυμμετρία του φορέματός της Demy αποτέλεσε το πρώτο χαρακτηριστικό που παρατηρήσαμε. Πολλά αξεσουάρ και ankle strap σανδάλια ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία το look.

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε το ανδρόγυνο στυλ με ένα γυναικείο σμόκιν στον διαχρονικό συνδυασμό του ασπόμαυρου. Η κομψότητα βρίσκεται πάντα μέσα στην απλότητα!

Παρότι το μαύρο αρχίζει σιγά σιγά και φθίνει, η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να διατηρήσει την φρεσκάδα της επιλέγοντας ένα δερμάτινο κολάν, booties και ένα χαλαρό T-shirt.

Η Φαίη Σκορδά έχει την σιλουέτα που μπορεί υποστηρίξει ένα bodycon strapless φόρεμα σαν αυτό. Το ανέδειξε με δαντέλα ριχμένη στους ώμους ενώ λόγω άνοιξης κράτησε έναν κίτρινο φάκελο. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στο υπέροχο χτένισμά της!

Ένα κομψό ντύσιμο μπορεί άνετα να είναι και χαλαρό. Μια τέτοια προσέγγιση εφάρμοσε η Λάουρα Νάργες που "πάντρεψε" το ροκ και το chic. Η μάξι φούστα αποτελεί hot κομμάτι και έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με τα πάντα! Τόλμησέ το.

Η αποθέωση της σέξι κομψότητας βρήκε την έκφρασή της στο πρόσωπο της Μπέτυς Μαγγίρα. Ένα τέτοιο outfit μπορεί να σε συνοδεύσει σε αρκετά επίσημα events με την απαραίτητη δόση πολυτέλειας.

H Ναταλία Δραγούμη βρήκε τον ιδανικό τρόπο να μετατρέψει γρήγορα και εύκολα το μαύρο φόρεμά της ως την απόλυτη ανοιξιάτικη επιλογή. Πολλά χρωματιστά αξεσουάρ δημιούργησαν ένα απίστευτο color block και παράλληλα ένα κομψό βραδινό σύνολο.

Η Βίκυ Καγιά έκανε έναν super συνδυασμό ποικίλων fashion trends. Δέρμα, feathers, oversized σακάκι και δετά σανδάλια δημιούργησαν έναν απολύτως stylish look που η Βίκυ Καγιά υποστηρίζει αβίαστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ