Follow us

Παντελόνι: Πώς το φορούν 8 Ελληνίδες celebs;

Δέσποινα Βανδή, Mπέτυ Μαγγίρα, Άννα Βίσση, Έλλη Κοκκίνου κ.α. μας δίνουν ιδέες για επίκαιρα looks. Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Παντελόνι: Πώς το φορούν οι ελληνίδες celebs;

Δέσποινα Βανδή, Mπέτυ Μαγγίρα, Άννα Βίσση, Έλλη Κοκκίνου κ.α. σου δείχνουν τον σωστό τρόπο.

Το παντελόνι αποτελεί ένα από τα πιο βασικά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η σωστή επιλογή του μπορεί να δικαιώσει μια εμφάνισή σου αλλά, από την άλλη, μπορεί και να την καταστρέψει προσθέτοντάς σου επιπλέον - μη υπάρχοντα - κιλά. Γι' αυτό η αγορά του σωστού παντελονιού θέλει προσοχή και αρκετό ψάξιμο.

Όσον αφορά τον τρόπο που θα το φορέσεις, η άνοιξη σου δίνει πολλές επιλογές, είτε σε χρώμα, είτε σε ποιότητα, είτε ακόμα και σε εφαρμογή. Η Δέσποινα Βανδή επιλέγει τις ρίγες, η Μπέτυ Μαγγίρα το cropped, η Μαρία Ηλιάκη το boyfriend jean. Δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες από τα looks που έχουμε επιλέξει παρακάτω:
[gallery ids="55560,55563,55564,55565,55566,55567,55568,55570"]

Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Μαρία Ηλιάκη στην παρουσίαση της νέας σειράς ρούχων της Κατερίνας Καινούριου. Με τα σωστά φλούο αξεσουάρ και τα άχρωμα ρούχα της πέτυχε το σωστό look. Μάθε λεπτομέρειες εδώ!

Το παντελόνι με παγιέτα μπορεί να υποστηριχθεί από συγκεκριμένους σωματότυπους και η Έλλη Κοκκίνου είναι ανάμεσα σε αυτούς. Μην διστάσεις να το συνδυάσεις με άλλα, εξίσου έντονα, κομμάτια, αλλά μην βγεις για βόλτα νωρίτερα από τις 11 το βράδυ.

Την cropped εκδοχή του παντελονιού επέλεξε η Μπέτυ Μαγγίρα για την απογευματική της βόλτα. Ορθά το συνδύασε με γόβες, που κολακεύουν και μακραίνουν τα πόδια, ενώ το σκουρόχρωμο τζιν φοριέται και για βραδινές εμφανίσεις.

Στο νέο blog της Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη ανακαλύψαμε ένα σούπερ συνδυασμό του printed παντελονιού, που εν όψει άνοιξης, απογειώνεται με το κόκκινο σακάκι και τα ιδιαίτερα μποτάκια.

Η αποθέωση του χρωματιστού παντελονιού έρχεται από την Σόφη Πασχάλη, που κρατάει τις ισορροπίες με τα μαύρα αξεσουάρ και σακάκι, αλλά σπάει την μονοτονία με το πουά, που του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία!

Η Πηνελόπη Πλάκα προτίμησε ένα boyfriend τζιν που συμπληρώνει την φρεσκάδα και την νεανικότητα του look της. Οι ροζ λεπτομέρειες ολοκλήρωσαν το girlie ύφος της.

Oι ασπρόμαυρες ρίγες βρίσκονται παντού αυτή την άνοιξη, και μεταξύ αυτών και στο παντελόνι της Δέσποινας Βανδή. Προτιμώντας τον safe συνδυασμό του μαύρου σακακιού και ενός λευκού t shirt, το αφήνει να ξεχωρίσει, όπως του αξίζει.

Η Άννα Βίσση ξέρει πολύ καλά πώς να υποστηρίζει το rock glam look και αυτό φαίνεται από τις επιλογές της. Το χακί παντελόνι προσφέρει στην εμφάνιση αυτή ένα street style αέρα αλλά το σακάκι το επαναφέρει στην βραδινή "πολυτέλεια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ