Follow us

Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Blake Lively στο Met Gala

Χτένισμα, μανικιούρ, μακιγιάζ και φόρεμα μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Blake Lively στο Met Gala

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το Met Gala στο Metropolitan Μuseum, ένα από τα πιο λαμπερά φιλανθρωπικά πάρτυ της Νέας Υόρκης, εγκαινιάζοντας παράλληλα την έκθεση "PUNK: Chaos to Couture".

Μια από τις πολλές διάσημες παρουσίες που βρέθηκαν εκεί ήταν η Blake Lively. Η νεαρή ηθοποιός έχει μειώσει αισθητά τις δημόσιες επίσημες εμφανίσεις της, μετά τον γάμο της με τον Ryan Reynolds, κάνοντάς μας να εκτιμήσουμε κάθε παρουσία της σε τέτοια events.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση φυσικά, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Η Miss Bloom κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα συγκεντρώνοντας όλες τις λεπτομέρειες...


[gallery ids="57687,57688,57689,57690,57691,57692,57693"]

H Blake Lively φόρεσε μια Gucci Première μεταξένια georgette strapless τουαλέτα με φτερά στην ουρά την οποία συνόδεψε με Christian Louboutin παπούτσια και Lorraine Schwartz κοσμήματα.

Τα υπέροχα διαμαντένια σκουλαρίκια της από την διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και φίλη της Lorraine Schwartz "στόλισαν" με υπέροχο τρόπο το μπούστο της διάσημης ηθοποιού

Φυσικά η βέρα της και τα δαχτυλίδι αρραβώνων της δεν έλειπαν από το αριστερό της χέρι

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά η 25χρονη Blake προτίμησε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό μανικιούρ με άσπρη βάση και μαύρα και γκρι λουλούδια στην βάση του κάθε νυχιού.

Όσον αφορά το χτένισμα προτίμησε την χαλαρότητα και όχι κάτι στυλιζαρισμένο. Έτσι, έπιασε μια μικρή αλογοουρά και την συνέχιζε προ τα κάτω δένοντάς την με λεπτές τούφες.

H εντυπωσιακή τουαλέτα της ήταν από μαύρη οργάντζα διακοσμημένη με ασημί και μαύρα ματ φτερά που συνέθεταν μια μακρυά ουρά.

Το σκίτσο του φορέματος από τον οίκο Gucci

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ