Follow us

Παντελόνι με prints: Ποιες Ελληνίδες celebs το επέλεξαν και πώς το ανέδειξαν;

Δες όλες τις εναλλακτικές και πρόσθεσέ το στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Printed παντελόνι: Ποιες Ελληνίδες celebs το επέλεξαν και πώς το ανέδειξαν;

Δες όλες τις εναλλακτικές και πρόσθεσέ το στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

To printed παντελόνι είναι το hot item αυτής της περιόδου. Ανάλαφρο, με χρώματα και βολικό σε πάει παντού ενώ συνδυάζεται πολύ εύκολα (όσο περίεργο και αν σου ακούγεται). Βγαίνει σε διάφορα σχέδια: λαχούρι, με ρίγες, ασπρόμαυρο ή πολύχρωμο, αλλά και σε διάφορες μορφές: σαλβάρι, παντελόνα, κολλητό. Όπως και να είναι, μπορείς εύκολα να το εντάξεις στην καθημερινή σου ένδυση καθώς σε συνοδεύει από την παραλία μέχρι την βραδινή σου έξοδο.

Πώς το συνδυάζουν όμως οι Ελληνίδες celebrities; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Έλενα Παπαβασιλείου και η νέα blogger του Missbloom.gr, Ντορέττα Παπαδημητρίου σου δείχνουν τον τρόπο.


[gallery ids="59526,59527,59528,59529,59530,59531,59535,59581"]

Η Δέσποινα Καμπούρη άφησε το ροζ print να αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο φορώντας ένα άσπρο t shirt και ένα statement necklace. Φυσικά, το αρχαιοελληνικό σανδάλι είναι η καλύτερη τελευταία πινελιά.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξε μια boho printed παντελόνι για την νυχτερινή της έξοδο, ενώ παράλληλα έδωσε σέξι ύφος με το κομμένο t shirt της, που αποκάλυπτε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Η Έλενα Παπαβασιλείου προτίμησε την μονοχρωμία και άφησε το print να ξεχωρίσει. Έτσι, συνδύασε το ασπρόμαυρο παντελόνι της με μαύρες γόβες και μαύρο σακάκι, μια total safe αλλά κομψή επιλογή.

Τo printed παντελόνι εκτός από στυλ σου προσφέρει και άνεση. Αυτό απέδειξε η Αγγελική Ηλιάδη που το φόρεσε στα ψώνια της, σε φαρδιά γραμμή και συνδυασμένο με sneakers.

H νέα blogger τoυ Missbloom.gr, Ντορέττα Παπαδημητρίου, συνδύασε το πολύχρωμο παντελόνι με wedges ενώ δίχως να βάλει άλλο χρώμα, φόρεσε ένα άσπρο t shirt. Διάβασε το πρώτο post της εδώ.

H Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη κατάφερε να συνδυάσε άψογα τρία trends, αυτό του τζιν πουκαμίσου, του printed παντελονιού και των ankle strap παπουτσιών. Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

H Άννα Πρέλεβιτς έβαλε χρώμα στο ασπρόμαυρο παντελόνι της, με μια βεραμάν μπλούζα σε αέρινη γραμμή. Παράλληλα, ολοκλήρωσε με το super trend των άσπρων παπουτσιών και η εμφάνισή της απογειώθηκε.

Η Γωγώ Μαστροκώστα προτίμησε και αυτή το λευκό για να συνδυάσει την πολύχρωμη παντελόνα της, ολοκληρώνοντας με το super trend των mirror glasses.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ