Follow us

Η Olivia Wilde συνδυάζει φόρεμα και μπότες

Και υιοθετεί τις τάσεις της σεζόν

oliviawilde


Και υιοθετεί τις τάσεις της σεζόν


Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υιοθετήσει κανείς τις τάσεις της νέας σεζόν. Άλλοι προσθέτουν σιγά – σιγά από ένα κομμάτι – κλειδί και κάπου στα μέσα της σεζόν έχουν ολοκληρώσει τη νέα τους γκαρνταρόμπα (το προτείνουμε για να γλιτώσεις τις επιπόλαιες αγορές) και άλλοι κάνουν την έκπληξη με ολοκαίνουρια outfits βασισμένα στα trends της σεζόν. Υπάρχει βέβαια και μια κατηγορία ανθρώπων που καταφέρνουν, χρησιμοποιώντας τα κομμάτια που ήδη έχουν στην ντουλάπα τους, να δημιουργήσουν σύνολα απόλυτα επίκαιρα. Ιδού το παράδειγμα της (πανέμορφης) Olivia Wilde.

Η Olivia Wilde συνδυάζει φόρεμα και μπότες

Το φόρεμα:
θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε φόρεμα, vintage ή καινούριο που φτάνει στη μέση της γάμπας (ένα wrap-dress θα ήταν ιδανικό). Μας αρέσει ιδιαιτέρως για τα χαλαρά του ντραπαρίσματα και το ψυχρό γκρι χρώμα του που ξεχωρίζει.

Η ζακέτα: Οι μακριές ζακέτες είναι πρακτικές αλλά κρύβουν στυλιστικούς κινδύνους (βλ. το στυλ «γιαγιά»). Για να τους αποφύγεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Olivia καθώς με ένα θηλυκό φόρεμα από μέσα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Τα μανίκια ? είναι ακόμα μια έξυπνη λύση. Όσο για το χρώμα καλό θα ήταν να κινηθείς στις αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι. Ταιριάζουν με τα περισσότερα χρώματα και δίνουν χαρακτήρα στο σύνολο.

Οι μπότες:
Σίγουρα έχεις ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και αν δεν έχεις προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επενδύσεις σ’ αυτές. Η μόδα φέτος προτείνει να τις φορέσεις με τις φούστες σου που φτάνουν στο ύψος του γόνατου ή και πιο χαμηλά ακριβώς δηλαδή όπως έκανε και η Olivia Wilde. Το αποτέλεσμα είναι πολύ θηλυκό και ιδανικό ακόμα και για το γραφείο.

Η ζώνη: Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου αυτό είναι η ζώνη. Φορεμένη στη μέση δίνει σχήμα (και χρώμα) στα σύνολά σου.

Η τσάντα: Η κλασική messenger bag είναι κάθε σεζόν στο προσκήνιο και έχει περάσει από πολλά στάδια. Άλλοτε την βλέπουμε στην boho εκδοχή της, άλλοτε γίνεται πιο θηλυκή, άλλοτε πιο sporty αλλά παραμένει αγαπημένη. Η Olivia διάλεξε να την κρατήσει στον ένα ώμο τονίζοντας τον relaxed χαρακτήρα του συνόλου.


Μiss Bloom’s Tip: Οι μπότες συνδυασμένες με το φόρεμα είναι το στοιχείο που δίνει το επίκαιρο στυλιστικό αποτέλεσμα αλλά αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι ο συνδυασμός του γκρι με το καφέ. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρίσκεσαι μπροστά από την ντουλάπα σου και θα αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις φρόντισε να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ