Follow us

Μαγιό 2013: Τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebs;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες και τα αγαπημένα brands των επωνύμων και δες φωτογραφίες από τις summery στιγμές τους.

Μαγιό 2013: Τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebs;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις καλοκαιρινές επιλογές των διασήμων και δες φωτογραφίες από τις summerish στιγμές τους.

Οι εγχώριες celebrities συνεχίζουν τις βουτιές τους και ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα εκεί για να τις απαθανατίσει. Τι μαγιό επέλεξαν; Πώς μπορείς να φορέσεις και εσύ;

Η Miss Bloom συγκέντρωσε τις καλύτερες εμφανίσεις και στις παρουσιάζει. Φαίη Σκορδά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλενα Παπαβασιλείου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κατερίνα Καινούργιου και άλλες δίπλα στο κύμα...


[gallery ids="59864,59865,59866,59867,59868,59869,59870,59871,59872,59921"]

Την strapless μονόχρωμη εκδοχή του μαγιό προτίμησε η Έλενα Παπαβασιλείου για τις βουτιές της στην Μύκονο. Φυσικά, τα mirror glasses αναβάθμισαν το στυλ της.

Η Σόφη Πασχάλη έντυσε το καλογυμνασμένο της κορμί με ένα trendy floral μαγιό με βολάν, που κολακεύει όλες τις σιλουέτες και ανήκει στο γνωστό brand ΜΙΤΟS.

Η Φαίη Σκορδά προτίμησε τις ρίγες ενώ και αυτή επένδυσε στο κολακευτικό αποτέλεσμα των βολάν φορώντας ένα ασπρόμαυρο μαγιό Juicy Couture.

Το ίδιο μαγιό επέλεξε και η Ελένη Χατζίδου στην φωτογράφισή της για το περιοδικό ΕΓΩ! Weekly. Οι ροζ αποχρώσεις του σου δίνουν πιο girlie αέρα ενώ τονίζουν το μπούστο σου.

Η Ευαγγελία Αραβανή προτίμησε το κόκκινο χρώμα, που τονίζει το μαύρισμά σου, φορώντας ένα strapless stylish μαγιό που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ με το περιοδικό Shape και το τέυχος Ιουνίου. Μάθε λεπτομέρειες εδώ.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επένδυσε σε μια απλή αλλά πολύ κομψή εκδοχή του αγαπημένου μας μπικίνι, για την φωτογράφισή της στο περιοδικό Celebrity. Ακολούθησε την Έβελυν στο Instagram εδώ.

Τα κρόσια, που είναι super trend για το καλοκαίρι, επέλεξε η Ελένη Φουρέιρα η οποία μεταξύ άλλων τόλμησε την έντονη διχρωμία και τη μια τιράντα των μαγιό Despi.

H Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια super sexy εμφάνιση συνδυάζοντας prints και ρίγες, με βασικό χαρακτηριστικό το βολάν, που ξεχωρίζει στα μαγιό του αγαπημένου μας brand Watermelon Swimwear. Δες εδώ και άλλα σχέδια του ίδιου brand.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει την σέξι πλευρά της φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό Watermelon Swimwear by Christina Kontova με βαθύ κόψιμο. Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το ίδιο από εδώ.

Η Κατερίνα Καινούριου επέλεξε την glamorous εκδοχή των μαγιό φορώντας ένα ολόσωμο εμπριμέ μαγιό με χάντρες DESPI για το νέο της blog στο Yupiii.gr (Φωτο: Λευτέρης Μπούτζης). Διάβασέ το εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ