Follow us

Φαίη Σκορδά: Οι εμφανίσεις της με μαγιό

Δες όλα τα μαγιό που φόρεσε η Φαίη Σκορδά και πάρε ιδέες και tips για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Φαίη Σκορδά: Όλη η συλλογή των μαγιό της

Η Miss Bloom συγκέντρωσε τις καλύτερες εμφανίσεις της όμορφης παρουσιάστριας από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις και σου δίνει παράλληλα ιδέες και tips για τις πιο κομψές summerish επιλογές.


[gallery ids="60357,60358,60360,60362,60367,60369,60370,60371,60373"]

Παρότι το μαγιό είναι απλό και στην κλασική εκδοχή του μαύρου η Φαίη Σκορδά το έκανε να ξεχωρίσει με ένα super καλοκαιρινό φόρεμα by Maria Patelis. Εναλλακτικές επιλογές τα καφτάνια και τα trendy παρεό.

To άσπρο μπικίνι αναδεικνύει τις ελαφρά μαυρισμένες επιδερμίδες, ωστόσο θέλουν προσοχή γιατί ορισμένες φορές αποκαλύπτουν περισσότερα από όσα πρέπει. Η Φαίη Σκορδά πάντως έκανε μια εξαιρετική επιλογή.

Τα ολόσωμα μαγιό κρύβουν ατέλειες και τονίζουν τα επιθυμητά σημεία. Με μια τολμηρή εκδοχή του η Φαίη Σκορδά ανέδειξε το μπούστο της αλλά και την επίπεδη κοιλιά της.

Με αυτή την εμφάνιση η Φαίη Σκορδά δίνει μαθήματα στυλ στην παραλία. Με διάφανο καφτάνι, πλεξίδα και μεγάλα σκουλαρίκια έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ελαφρώς πιο '70s σλιπ φέτος είναι τάση και πρέπει να το τολμήσεις

Τα έντονα cut outs στο μαγιό έκλεψαν την παράσταση γι' αυτό και το χρώμα ήταν "ήσυχο".

Η καλύτερη συνοδεία του μαγιό είναι ένα φόρεμα με κεντημένα σχέδια και φυσικά τα απαραίτητα κρόσια που ολοκληρώνουν το beach look.

Tην πιο κομψή επιλογή μαγιό έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα στο μαγιό της by Juicy Couture. Βολάν και ρίγες συνέθεσαν ένα σούπερ συνδυασμό που μας άρεσε πολύ.

Για τις καθημερινές στιγμές της στην παραλία η Φαίη Σκορδά προτιμάει τις φλούο αποχρώσεις και τους έντονους συνδυασμούς.

Με πολύχρωμο συνδυασμό και πουά print η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα ρετρό σχέδιο, που αναδεικνύει άψογα την σιλουέτα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ