Follow us

Τζιν shorts: Πώς τα φόρεσαν οι celebrities στις αρχές του φθινοπώρου;

Πάρε ιδέες για το πως μπορείς να το φοράς ακόμα και τώρα, χωρίς να φαίνεται καλοκαιρινό! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Τζιν shorts: Πώς τα φόρεσαν οι celebrities στις αρχές του φθινοπώρου;


Παρότι θεωρείται ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, το τζιν σορτσάκι κρατάει ακόμα «γερά τα σκήπτρα», ακόμα και στις αρχές φθινοπώρου.

Οι celebrities δεν έχουν ακόμα καταφέρει να το αποχωριστούν και σου δίνουν ιδέες για να το εντάξεις κι εσύ στις προ-χειμερινές σου εμφανίσεις...


[gallery ids="64869,64872,64874,64877,64878,64881"]

Η Χριστίνα Αλούπη φόρεσε το τζιν σορτς στην βραδινή της έξοδο, ισορροπώντας το outfit με μια κομψή μακρυά ζακέτα και ένα statement necklace που έδωσε χρώμα στο όλο look.

Το καλύτερo αποτέλεσμα πέτυχε η Έλλη Κοκκίνου συνδυάζοντας το τζιν σορτσάκι της με sneakers, t shirt και τσάντα σε χρώμα, πετυχαίνοντας με αυτόν τον συνδυασμό το ιδανικό καθημερινό outfit.

Η Εριέττα Κούρκουλου επέλεξε το τζιν σορτς για μια εμφάνιση που της επέβαλλε να είναι απλή, λιτή και άνετη. Το συνόδεψε με ένα shirt και sneakers, για περισσότερη χαλαρότητα.

Παρότι η εμφανισή της θα χαρακτηριζόταν καλοκαιρινή, η Υβόννη Μπόσνιακ κατάφερε και ισορρόπησε το outfit της με ένα λευκό πουκάμισο, που ταιριάζει με όλα και δίνει στυλ σε κάθε look.

Μια απόλυτα κομψή εμφάνιση πέτυχε η Ευγενία Νιάρχου, προτιμώντας την εκδοχή του ψηλόμεσου τζιν σορτς. Ένα απλό μπλουζάκι και μερικά αξεσουάρ ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο, η Νικολέττα Ράλλη εκμεταλλεύτηκε τις ζεστές ημέρες φορώντας το τζιν σορτσάκι της με ένα απλό shirt, μην αποχωριζόμενη βέβαια τα mirror glasses της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ