Follow us

Η Βίκυ Καγιά με δερμάτινο παντελόνι

Να ο επίκαιρος τρόπος για να το φορέσεις κι εσύ

kagia


Να ο επίκαιρος τρόπος για να το φορέσεις κι εσύ


Το ότι η Βίκυ Καγιά εθεάθη για μια ακόμη φορά με εξαιρετικά συνδυασμένο σύνολο δεν αποτελεί έκπληξη. Δεν θα μπορούσαμε όμως και να το αφήσουμε ασχολίαστο αφού αυτό το outfit της Βίκυς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, κυρίως αν θέλεις κι εσύ να εντάξεις το δερμάτινο παντελόνι στο καθημερινό σου ντύσιμο. Πάμε λοιπόν να δούμε τα στοιχεία –κλειδιά του ντυσίματος:

Η Βίκυ Καγιά με δερμάτινο παντελόνι

Το δερμάτινο παντελόνι: Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά «Do» της σεζόν αλλά για να δείξει επίκαιρο και ενδιαφέρον χρειάζεται προσοχή τόσο στην εφαρμογή όσο και στον συνδυασμό. Συγκεκριμένα δεν πρέπει να είναι ούτε ασφυκτικά στενό ούτε αφύσικα φαρδύ, αλλά θα πρέπει να αγκαλιάζει το σώμα αφήνοντας το περιθώριο της κίνησης. Όσον αφορά το συνδυασμό καλό θα ήταν να ξεχάσεις οτιδήποτε στενό και απροκάλυπτα sexy.

Το λευκό top: Αυτός ακριβώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για το παντελόνι. Ένα λευκό top που θυμίζει τυνίκ δένει άψογα και αποδυναμώνει την ένταση του μαύρου δερμάτινου παντελονιού κάνοντάς το αυτόματα πιο «πρωινό».

Το γκρι σακάκι: Φέρνει την ισορροπία στο σύνολο και δίνει μια πιο αυστηρή δομή στο φαρδύ top. Η επιλογή του χρώματος είναι ιδιαιτέρως ευρηματική αφού δίνει στο σύνολο τον casual αέρα που χρειάζεται.

Οι γόβες: Μια διακριτική πινελιά χρώματος ήταν απαραίτητη και η Βίκυ Καγιά επέλεξε δίχρωμες γόβες για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 10/10 για τα παπούτσια όχι μόνο για το χρώμα αλλά και για το kitten heel (είπαμε οτιδήποτε προκλητικό και sexy θα αλλοίωνε τον chic χαρακτήρα του συνόλου).

Miss Bloom’s tip: Πριν φτάσεις στις λεπτομέρειες του συνδυασμού θα πρέπει να φροντίσεις να βρεις το ιδανικό δερμάτινο παντελόνι. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να πάρεις ένα αυθεντικό δερμάτινο αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή καθώς τα υποκατάστατα του δέρματος φαίνονται συχνά πολύ «πλαστικά»


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ