Follow us

Τα cool mommy looks της Jessica Alba

2 off duty σύνολα για να πάρεις ιδέες

Alba

2 off duty σύνολα για να πάρεις ιδέες

Η Jessica Alba -που πρόσφατα “χώρισε” από τον στυλίστα της Brad Goreski- μας αρέσει γιατί σε αντίθεση με πολλές άλλες διάσημες πάντα καταφέρνει να φορά το σωστό outfit για κάθε περίσταση. Πάρε για παράδειγμα τα πρωινά στην πόλη με τα παιδιά: σπάνια θα την δεις να φορά κάτι ακραίο αλλά πάντα καταφέρνει να δείχνει cool.

Ιδού δύο πρόσφατες πρωινές της εμφανίσεις για να καταλάβεις τι εννοούμε:

Τα cool mommy looks της Jessica Alba

Τα cool mommy looks της Jessica Alba - εικόνα 2
Το ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά basics. Για να το κάνεις πιο επίκαιρο αρκεί να το συνδυάσεις με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα λαδί πουκάμισο φορεμένο από πάνω. Αργότερα, που η θερμοκρασία θα πέσει μπορείς να αντικαταστήσεις το πουκάμισο με ένα μιλιτέρ παρκά. Ένα ζευγάρι booties συμπληρώνει ιδανικά το σύνολο ενω το καπέλο δίνει έξτρα πόντους στυλ!

Τα cool mommy looks της Jessica Alba - εικόνα 3

Το πολυφορεμένο αγαπημένο σου τζιν γίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρον αν –αντί για το απλό sweater – φορέσεις ένα σχέδιο με ένα ιδιαίτερο τύπωμα. Μας αρέσει πολύ η animal print εκδοχή που επέλεξε η Jessica (στην αγορά θα βρεις πολλά παρόμοια σχέδια για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς). Kαι σε αυτή την περίπτωση τα ankle booites ολοκληρώνουν το σύνολο με τον καλύτερο τρόπο αλλά αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και ένα ζευγάρι slippers ή statement αθλητικά παπούτσια. Άλλο ένα στοιχείο που αξίζει να αντιγράψεις είναι η θηλυκή και "καθως πρέπει" chain bag που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το cool καθημερινό σύνολο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ