Follow us

Πουκάμισο: Πώς φόρεσαν το hot trend οι ελληνίδες celebrities;

Και πώς το συνδύασαν στις βραδινές αλλά και καθημερινές τους εμφανίσεις; Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Πουκάμισο: Πώς το φόρεσαν οι ελληνίδες celebrities;

Το πουκάμισο είναι ένα υπέρκομψο κομμάτι με διαχρονική αξία, που φέτος επιστρέφει στην επικαιρότητα πιο ανανεωμένο από ποτέ. Καθόλου τυχαία οι πιο stylish επώνυμες ελληνίδες έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση.

Έχοντας την ιδιότητα να δίνει στυλ σε κάθε εμφάνιση, το πουκάμισο θεωρείται ένα κομμάτι passe partout που έχει αγαπηθεί πολύ και ενσωματωθεί στις τάσεις της μόδας με διάφορους τρόπους. Φέτος, εκτός από το τολμηρό ανδρόγυνο στυλ, η τάση θέλει το πουκάμισο να είναι μοντέρνο, να αποπνέει μια κομψότητα και φυσικά να κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Η Τάμτα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Δήμητρα Ματσούκα και άλλες Ελληνίδες celebs το επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους. Δες παρακάτω πώς το συνδύασαν και πάρε ιδέες:




[gallery ids="66798,66799,66800,66801,66802,66803,66806,66807,66808"]

Η Φάιη Σκορδά μπορεί να μην έκανε την χρωματική υπέρβαση, ωστόσο επέλεξε την σέξι εκδοχή του πουκάμισου με διαφάνεια, κουμπωμένο φυσικά μέχρι το λαιμό, όπως προστάζει η φθινοπωρινή τάση.

Η Κατερίνα Καινούριου επένδυσε στην εξελιγμένη εκδοχή του πουκάμισου, που δεν διαθέτει τα κλασσικά κουμπιά αλλά ένα κομψό δέσιμο στο λαιμό. Το συνδύασε με sexy shorts, για την απαραίτητη δόση θηλυκότητας.

Μια άκρως stylish αλλά και casual παράλληλα εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία φορώντας ένα chic πουκάμισο έδωσε άλλον αέρα στον casual χαρακτήρα που διακρίνει εξ ορισμού το τζιν παντελόνι.

Η πάντα εκκεντρική Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έδωσε έμφαση στα prints του πουκάμισου της, συνδυάζοντάς το με λευκή φούστα, που φέτος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, και ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα.

Την πιο girlie εκδοχή επέλεξε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία επέλεξε να δώσει έμφαση στον γιακά, ένα μεμονωμένο στοιχείο που από πέρυσι κάνει κάθε εμφάνιση να ξεχωρίζει.

Η Ελένη Πετρουλάκη έδειξε με ποιο τρόπο ένα και μόνο κομμάτι μπορεί να απογειώσει όλη την εμφάνιση. Κρατώντας τις ισορροπίες στο χρώμα (με το μαύρο να κυριαρχεί) και το ύφος (casual λόγω του τζιν) φόρεσε ένα πουκάμισο σε animal print και ξεχώρισε!

Και η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να φορέσει μια πιο νεανική εναλλακτική του πουκάμισου, που μπορείς να βρεις στα καταστήματα BSB, σε μια ιδιαίτερη απόχρωση που τονίζει την επιδερμίδα της.

Ένα βασικό κομμάτι που κάνει πάντα το στυλ της Τάμτα να ξεχωρίζει είναι το πουκάμισο. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει βρει τον τρόπο να το ενσωματώνει με τον καλύτερο και πάντα επίκαιρο τρόπο στο στυλ της. Δες τις λεπτομέρειες του look εδώ.

Ας μην ξεχνάμε την ανδρόγυνη πλευρά του πουκάμισου, που με τα σωστά στοιχεία δίνει ένα πολύ κομψό και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ