Follow us

Οι top εμφανίσεις του 2013 από τις Ελληνίδες celebs

Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλες εμφανίσεις διασήμων που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Οι top εμφανίσεις του 2013 από τις Ελληνίδες celebs

Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλες εμφανίσεις διασήμων που θα μας μείνουν αξέχαστες!


[gallery ids="70856,70857,70858,70859,70860,70861,70862,70863,70864,70865,70866,70867,70868,70869,70871"]

Ζέτα Δούκα: Μια επίσημη βραδινή εμφάνιση με την ακάλυπτη πλάτη να κλέβει την παράσταση.

Δούκισσα Νομικού: Μια σούπερ κομψή εμφάνιση με βάση το μπλε, την μάξι φούστα -την τάση του καλοκαιριού-, αλλά και τις χρυσές λεπτομέρειες.

Σίσσυ Φειδά: Η ασπρόμαυρη τάση στην πιο chic εκδοχή σε μια δημιουργία του επιτυχημένου σχεδιαστικού διδύμου MI-RO.

Βίκυ Καγιά: To nude χρώμα ταιριάζει άψογα στην λιτότητα και την απλότητα που πρεσβεύει το στυλ της καταξιωμένης παρουσιάστριας και μοντέλου.

Δέσποινα Καμπούρη: Το girlie ύφος της συναντάει τις φίνες γραμμές των δημιουργιών των MI-RO και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο.

Ελένη Μενεγάκη: Ένα μίνι φόρεμα με διαφάνειες σε ουδέτερο χρώμα απογείωσε την εμφάνιση της πιο επιτυχημένης παρουσιάστριας. Μάθε λεπτομέρειες εδώ.

Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρώτη σειρά ρούχων που φέρει την υπογραφή της περιλαμβάνει σέξι δημιουργίες, μια από τις οποίες επέλεξε και το γνωστό μοντέλο για την βραδιά παρουσίασης.

Νάντια Μπουλέ: Η ακάλυπτη πλάτη της έκανε την διαφορά ενώ ο κόκκινος φάκελος και το smokey μακιγιάζ απογείωσε το look.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Σε μια και μόνο εμφάνιση η παρουσιάστρια των παρασκηνίων του Dancing with the Stars συνδύασε όλες τις τάσεις της σεζόν: διαφάνειες, over knee μπότες και μάξι φόρεμα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η όμορφη παρουσιάστρια έδειξε πως μπορείς να κάνεις ένα total black outfit να ξεχωρίσει. Με μερικές προσθήκες δαντέλας, λαμπερά κοσμήματα και ένα super εντυπωσιακό χτένισμα.

Σάσα Σταμάτη: Μια σούπερ σέξι εμφάνιση που κερδίζει μέσα από την κομψότητα αλλά και την απλότητά της, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί.

Κατερίνα Στικούδη: Ένα μάξι φόρεμα ακριβού υφάσματος και σε χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με το φλογερό αυτό των μαλλιών απογείωσε την εμφάνιση της ανερχόμενης τραγουδίστριας!

Τάμτα: Δύσκολο να επιλέξεις μια από τις τόσες stylish εμφανίσεις της ταλαντούχας τραγουδίστριας. Ωστόσο, το άσπρο φόρεμα με statement σκουλαρίκια ξεχώρισε!

Θωμαή Απέργη: Η καστανή γοητεία της αναδεικνύεται άψογα σε συνδυασμό με την κόκκινη τουαλέτα που τόνισε την σέξι της πλευρά με τον καλύτερο τρόπο.

Δέσποινα Βανδή: Ο μινιμαλισμός βρίσκει τον ορισμό του στο πρόσωπο της επιτυχημένης ερμηνεύτριας, που συνδυάζει δαντέλα, μαύρο και booties σε μια μόνο σούπερ εμφάνιση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ