Follow us

Tα πιο stylish παπούτσια των Ελληνίδων celebs

Με τι ζευγάρια παπούτσια επέλεξαν να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και ποιους οίκους προτίμησαν; Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Celebrity Shoes: Τα πιο stylish παπούτσια των Ελληνίδων celebs


Με τι ζευγάρια παπούτσια επέλεξαν να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και ποιους διάσημους οίκους προτίμησαν;

Τα αγαπημένα παπούτσια των Φαίη Σκορδά, Κατερίνας Καινούργιου, Έλλης Κοκκίνου και άλλων celebs, τα οποία έκαναν τις εμφανίσεις τους να ξεχωρίζουν.


[gallery ids="71047,71048,71049,71050,71051,71052,71053,71054,71055,71056,71057,71058,71059,71061"]

Πώς να συνδυάσεις ένα ζευγάρι extreme animal print μποτάκια; Η Έλλη Κοκκίνου σου δείχνει τον πιο safe τρόπο, που ωστόσο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μαύρο φόρεμα και κόκκινα αξεσουάρ θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Οι Casadei thigh high μπότες έγιναν φέτος το απόλυτο trend με την Δούκισσα Νομικού να τις ενσωματώνει άψογα στο total black outfit της, δίνοντας μια σέξι νότα στο look. Δες πως φορέθηκαν και από άλλες celebs εδώ.

Ένα ζευγάρι κόκκινα εντυπωσιακά πέδιλα δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Φρόντισε να τα κάνεις να ξεχωρίζουν εφαρμόζοντας την τάση του color block και συνδυάζοντάς τα με εξίσου έντονα χρώματα όπως η Ναταλία Γερμανού.

Και τα dream shoes κάθε γυναίκας ακούν στο όνομα Azzedine Alaia. Η Βίκυ Καγιά φροντίζει να τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντάς τα με έναν μαγικό τρόπο να ξεχωρίζουν πάντα και σε κάθε outfit.

Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει να μην αποχωρίζεται ποτέ τα Christian Louboutin της, που εκτός από έξτρα πόντους ύψους, της προσφέρουν και έξτρα δόσεις στυλ και πολυτέλειας.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη επέλεξε ένα outfit που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ζευγάρι γόβες, οι οποίες ξεφεύγουν των κλασικών χρωμάτων, ωστόσο είναι εξίσου κομψές και πολύ εντυπωσιακές.

Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει η διαφορά και η Ελεονώρα Μελέτη δείχνει να το ξέρει πολύ καλά αυτό, επέλεξε ένα ζευγάρι ιδιαίτερων παπουτσιών, γεγονός που έκανε την εν λόγω εμφάνιση να συγκαταλέγεται σε μια από τις καλύτερες της.

Τα πέδιλα δεν είναι αποκλειστικά μια επιλογή για το καλοκαίρι μόνο! Το ίδιο υποστηρίζει και η Εύα Νάθενα, επιλέγοντας ένα chic ζευγάρι σε μαύρο και χρυσό για να συνοδεύσει το μπορντό outfit της.

Το color blocking βρήκε τον εκφραστή του στην Έλενα Παπαβασιλείου και τις κίτρινες Casadei γόβες της που ταίριαξαν απόλυτα με το μωβ φόρεμά της.

Η Φαίη Σκορδά προτίμησε να κάνει την χρωματική διαφορά μέσα από ένα πράσινο ζευγάρι Gianvito Rossi μποτάκια, που σίγουρα κέντρισαν το ενδιαφέρον, πάνω στον λευκό καμβά του φορέματος.

Ένα ζευγάρι μαύρα εντυπωσιακά πέδιλα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Δώσε τους λάμψη με ένα χρυσό clutch και στυλ με ένα midi φόρεμα, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Η Σάσα Σταμάτη, που μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις στυλιστικές της επιλογές, κατάφερε να το κάνει μια ακόμα, επιλέγοντας ένα ζευγάρι Valentino Studded Patent Kitten Heels, και... λατρέψαμε αμέσως την εμφάνισή της!

Μιας και δεν επιλέγουν όλες οι γυναίκες τις γόβες, δε θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και τις πιο τολμηρές επιλογές, όπως η Τάμτα, που ξέρει να υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τέτοια extreme κομμάτια. Μάθε λεπτομέρειες του look εδώ.

Τα δετά πέδιλα εξακολουθούν να είναι must για μια ακόμα σεζόν, «απαιτώντας» τον σωστό συνδυασμό για να αναδειχτούν και να μην «κόψουν» τα πόδια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το σωστό παράδειγμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ