Follow us

Η Νicole Richie στα κόκκινα

Ποια είναι τα μυστικά του σωστού συνδυασμού και ποιο το κομμάτι - κλειδί;

nicole


Ποια είναι τα μυστικά του σωστού συνδυασμού και ποιο το κομμάτι - κλειδί;


Η βασίλισα του boho, Nicole Richie τον τελευταίο καιρό μας αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφώσει το στυλ της και να υποστηρίξει οποιοδήποτε ρούχο. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς όταν είδαμε αυτό το σύνολο εντυπωσιαστήκαμε περισσότερο από ποτέ αφού είναι τέλειο από κάθε άποψη. Και μπορεί η Nicole εμφανίστηκε έτσι στο event της «Winter Wonderland» στo Los Angeles αλλά εμείς προτείνουμε να πάρεις ιδέες για το γραφείο αλλά και τα πάρτι που όλο και θα αυξάνονται όσο προχωράμε προς τα Χριστούγεννα. Η γιορτινή περίοδος, άλλωστε είναι το καλύτερο άλλοθι για ένα look στα κόκκινα, το οποίο για να "σταθεί" σωστά θέλει τον τρόπο του...

Το κόκκινο φόρεμα: Μπορεί το Little Black Dress να είναι αγαπημένη, σίγουρη και διαχρονική επιλογή αλλά αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις το μυστικό βρίσκεται στο φλογερό κόκκινο. H Nicole επέλεξε ένα πλεκτό top από την χειμερινή συλλογή της Stella McCartney και το συνδύασε με μια σατέν φούστα μέχρι το γόνατο. Φυσικά δεν έπεσε έξω. Η διαφορά στην υφή των δύο κομματιών είναι στοιχείο – κλειδί στα μονοχρωματικά σύνολα (όπως άλλωστε έχουμε ξαναπει) και επιβάλλεται αν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Οι black & white γόβες: Οι συγκεκριμένες Ferragamo είναι από τα πλέον αγαπημένα κομμάτια των stars και όχι αδίκως αφού ενώ είναι ο ορισμός του statement footwear δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερβολικά ή δύσκολα στο συνδυασμό. Έχουμε ξαναπεί ότι ένα ζευγάρι μυτερές γόβες είναι στυλιστικά απαραίτητες φέτος αν θέλεις να συμβαδίζεις με τα shoe-trends της σεζόν αλλά ένα τέτοιο ζευγάρι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να απογειώσει κάθε σύνολο. Θα τις φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο πάρτι ενώ αν δεν είσαι fan του ασπρόμαυρου μοτίβου μπορείς να ψάξεις και τη snakeskin εκδοχή.

Το μαύρο clutch:
Με το συνδυασμό της Nicole ακόμα και το κλασσικό μαύρο clutch φαίνεται επίκαιρο και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα για τις γόβες. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι τα "box clutches", αυτά δηλαδή που μοιάζουν με μικρά κουτάκια (ακριβώς όπως αυτό που κρατά η Nicole) έχουν συχνά πιο έντονο στυλιστικό αποτέλεσμα από τα κλασικά, μαλακά τσαντάκια. Αν είσαι στην αναζήτηση του νέου σου clutch λάβε το σοβαρά υπ’ όψιν!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ