Follow us

Καλοκαίρι 2014: Τα μαγιό που φορούν οι celebrities τώρα

Δέσποινα Βανδή, Δούκισσα Νομικού, Βίκυ Καγιά, Ελένη Φουρέιρα και άλλες ελληνίδες celebs κάνουν τις πρώτες τους βουτιές

Καλοκαίρι 2014: Τα μαγιό που φορούν οι celebrities τώρα
Μπορεί ο καιρός να μην βοηθάει ακόμα τις καλοκαιρινές μας σκέψεις, ωστόσο οι ελληνίδες celebs έχουν ήδη ενδώσει σε ένα ή και περισσότερα μπάνια στην θάλασσα προτιμώντας μαγιό με χρώματα, μπικίνι ή και ολόσωμα.

Δέσποινα Βανδή, Δούκισσα Νομικού, Βίκυ Καγιά, Ελένη Φουρέιρα και άλλες σου δίνουν ιδέες εν όψει καλοκαιριού:
[gallery ids="80695,80697,80698,80699,80701,80702,80703,80704,80705,80706,80708,80710,80712"]

Το εμπριμέ print σε συνδυασμό με αξεσουάρ και mirror glasses επέλεξε για τις πρώτες βουτιές η Ελένη Χατζίδου.

Το ολόσωμο μαγιό συνεχίζει να είναι μια πολύ stylish επιλογή και αυτή την τάση επέλεξε να ακολουθήσει η Νικολέττα Ράλλη.

Μια girlie έκδοση του ολόσωμου μαγιό επέλεξε η Ζοζεφίν, η οποία ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό της look με μια φεντόρα.

Η Δούκισσα Νομικού συνδύασε πολλά χρώματα και κοριτσίστικα κομμάτια για ένα πολύ παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Από πολύ νωρίς ξεκίνησε τις βουτιές η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία επένδυσε στην κλασσικότητα του ασπρόμαυρου, μέχρι να αποκτήσει πιο μπρούτζινη επιδερμίδα.

Πολύ λιτή και απλή, όπως πρέπει να είμαστε όλες, εμφανίστηκε στην παραλία η Ελένη Φουρέιρα, η οποία επέλεξε ένα μπικίνι με πολλά χρώματα.

Τις ροζ αποχρώσεις, που αποτελούν την τάση του καλοκαιριού, επέλεξε η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει το καπέλο της και τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε glam αέρα στην πρόσφατη φωτογράφισή της για το περιοδικό Celebrity με πολλά αξεσουάρ και ένα floral bandaeu, που της ταίριαζε άψογα. Δες εδώ περισσότερα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα επέδειξε την καλλίγραμμη διλουέτα της, λίγους μόνο μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και κιμονό, τον ιδανικό καλοκαιρινό συνδυασμό.

Σέξι οι επιλογές της Σόφη Πασχάλη, που επένδυσε σε ένα απλό μπικίνι πράσινου χρώματος, που ωστόσο ήταν αρκετά αποκαλυπτικό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε μια απλή εκδοχή του μπικίνι σε μπλε χρώμα, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πολλά αξεσουάρ για boho αέρα.

Το υπέροχο κορμί της δείχνει η Κατερίνα Στικούδη, στην πρόσφατη φωτογράφησή της στο Hello!, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και εντυπωσιακά mirror glasses.

H Δέσποινα Βανδή έδωσε χρώμα στην καλοκαιρινή της εμφάνιση στην παραλία, συνδυάζοντας ένα πορτοκαλί καπέλο, μωβ bandeau, λευκό σλιπ και το trend της εποχής, το κιμονό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ