Follow us

Το στυλ των επώνυμων Ελληνίδων στην εγκυμοσύνη

Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Ελένη Μενεγάκη, Μαριέττα Χρουσαλά, Βίκυ Καγιά και άλλες μέλλουσες μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ. 

Το στυλ των επώνυμων Ελληνίδων στην εγκυμοσύνη
Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Ελένη Μενεγάκη, Μαριέττα Χρουσαλά, Βίκυ Καγιά και άλλες μέλλουσες μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ.

Αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας γυναίκας. Γιατί όμως, εξαιτίας της σωματικής αλλαγής να νιώθει ότι χάνει πόντους από το στυλ της; Οι επώνυμες Ελληνίδες αποτελούν ιδανική έμπνευση για τις εγκυμονούσες που θέλουν να είναι πάντα stylish σε συνδυασμό με την άνεση και την χαλαρότητα:


[gallery ids="92174,92175,92176,92177,92178,92179,92180,92181,92182,92183,92184,92185,92186"]

Για τις καθημερινές της εμφανίσεις και τα ψώνια η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται τις flat ζεστές μπότες, ολοκληρώνοντας ένα look με ιδανικά συνδυασμένες τις γήινες αποχρώσεις. Δες περισσότερα εδώ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά επένδυσε σε μια oversized ζακέτα για μια πιο comfy επιλογή, ενώ δεν αποχωρίστηκε την άνεση του κολάν και ενός ζευγαριού boots.

Μπορώντας να υποστηρίξει οποιαδήποτε στυλιστική επιλογή, η Μαριέττα Χρουσαλά καλύπτει την φουσκωμένη της κοιλίτσα με μια χαλαρή πουκαμίσα ενώ δεν παραλείπει να δείξει ιδιαίτερη φροντίδα στα μαλλιά της.

Την ιδανική βραδινή εμφάνιση μιας εγκύου προτείνει η Υβόννη Μπόσνιακ διαλέγοντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα, που αποτελεί παράλληλα ένα από τα trends του χειμώνα.

Η Γκαλένα Βελίκοβα δεν έχει χάσει καθόλου πόντους από το στυλ της, μην διστάζοντας να φορέσει για τα live του Dancing with the Stars εφαρμοστές δημιουργίες που ωστόσο την κολακεύουν ιδιαίτερα.

Οι κλασικές επιλογές είναι μια αναπόφευκτη λύση για την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής μιας γυναίκας. Ένα μαύρο φόρεμα, λοιπόν, «κόβει» ενώ καλύπτει ατέλειες, δίνοντας στυλ σε κάθε εμφάνιση, όπως αυτή της Μαριέττας.

Loose φορέματα σε πιο χαλαρές γραμμές, όπως αυτό της Υβόννης Μπόσνιακ, γεμίζουν την γκαρνταρόμπα μιας εγκύου, που πλέον έχει ως στόχο της την άνεση και την χαλαρότητα σε κάθε της βήμα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποδεικνύει περίτρανα ότι μπορείς να είσαι και έγκυος και σέξι και κομψή, αρκεί να διαλέξεις το ιδανικό χρώμα και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Μην διστάσεις να τονίσεις την κοιλίτσα σου, καθώς αυτή είναι που πρέπει να χαρείς γι' αυτούς τους μήνες. Παράλληλα, αν μπορείς να το υποστηρίξεις, ακολούθησε τις τάσεις της μόδας και επέλεξε κομμάτια όπως ένα δερμάτινο παντελόνι, σαν της Υβόννης!

Παρότι τα σημάδια δεν ήταν εμφανή, η Βίκυ Καγιά απέδειξε ότι το στυλ της δεν χάνεται ακόμα και στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης της, σε ένα look που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Βέβαια, η ίδια, όπως όλες, θέλει να νιώθει πιο άνετη κατά τη διάρκεια της ημέρας, γι' αυτό καλό είναι να προμηθευτείς αρκετές φόρμες και sneakers.

Στην εγκυμοσύνη δεν υπάρχει τίποτε που να απαγορεύεται να φορέσεις, όταν εσύ η ίδια νιώθεις καλά. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, για παράδειγμα, δείχνει υπέροχη φορώντας ένα έντονο print, όπως το floral!

Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας προσαρμοσμένες στο δικό της στυλ, η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της κομμάτι, το φόρεμα, ακόμα και τον χειμώνα. Άλλωστε αποτελεί μια καλή επιλογή είτε για πρωινές είτε για βραδινές εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ