Follow us

12 star style tips για το 2012

Kate Moss, Olivia Palermo, Blake Lively, Nicole Richie, Sarah Jessica Parker, Olivia Wilde, Miranda Kerr και 5 ακόμα stars μας δείχνουν τα μυστικά τους!
Aπό την Έλενα Πάκου

olivia

Kate Moss, Olivia Palermo, Blake Lively, Nicole Richie, Sarah Jessica Parker, Olivia Wilde, Miranda Kerr και 5 ακόμα stars μας δείχνουν τα μυστικά που θα εφαρμόσουμε το 2012
!

Οι stars δεν σταματούν να μας εμπνέουν με τα σύνολά τους και να μας προσφέρουν νέες ιδέες για να είμαστε πάντα in fashion. Και επειδή το παν είναι η οργάνωση και το πρόγραμμα η Miss Bloom συγκέντρωσε όλες τις στυλιστικές ιδέες που μας έδωσαν οι stars την χρονιά που πέρασε και όλα όσα αξίζει να εφαρμόσουμε το 2012!

12 star style tips για το 2012

1. Miranda Kerr - Shorts στην πόλη: Αν θέλεις να ανανεώσεις πραγματικά το στυλ σου το 2012 φρόντισε να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου τζιν με ένα δερμάτινο shorts. Αν θέλεις βέβαια να το πας και ένα βήμα παραπέρα δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το μαύρο με το μπλε.

2. Blake Lively - Το statement παλτό: 1 κομμάτι αρκεί για να κάνει την στυλιστική διαφορά και δεν είναι άλλο από το εντυπωσιακό παλτό. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι μια επένδυση που δεν θα τη μετανιώσεις ποτέ.

3. Nicole Richie - Γούνα φορεμένη όλη μέρα: Ξέχνα το κλασικό, μονότονο πανωφόρι σου. Η γούνα (καλύτερα στην eco μορφή της) θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες.

4. Rosie Huntington - Τotal Black με πινελιές χρώματος: Το total black είναι πιο εντυπωσιακό όταν δεν είναι ακριβως "Total". Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το καταμαυρο σύνολό σου με ένα αξεσουάρ σε έντονη απόχρωση.



12 star style tips για το 2012 - εικόνα 2

5. Coco Rocha - Ναι στο καπέλο: Ok, το συγκεκριμένο είναι κομματάκι υπερβολικό αλλά you get the point. To 2012 ας είναι η χρονιά της απενοχοποίησης του καπέλου!

6. Alexa Chung - Get Creative:
Ένας αναπάντεχος συνδυασμός είναι συχνά το κλειδί της επιτυχίας. Μια φούστα με σκίσιμο και ένα κοντό παλτό συνδυασμένα με ένα ζευγάρι πλατφόρμες έκαναν την Alexa να ξεχωρίσει. Εσύ τι περιμένεις;

7. Sarah Jessica Parker - Το ιδιαίτερο μήκος: Αν και δύσκολο να το υποστηρίξει κανείς το μήκος λίγο πάνω από τον αστράγαλο είναι πολύ επίκαιρο και αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

8. Olivia Wilde - Animal Print σε μικρές δόσεις: Όσο πιο μικρή είναι η δόση του animal print στο σύνολο τόσο μεγαλύτερο είναι το στυλιστικό αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες συνδυασμένες με ένα μαύρο φόρεμα είναι η τέλεια αναλογία.

12 star style tips για το 2012 - εικόνα 3

9. Rachel Zoe - Maxi: To 2012 θα είναι η χρονιά του maxi (οι stars το τιμούν ήδη ιδιαιτέρως) γι αυτό λάβε τα μέτρα σου!

10. Olivia Palermo - Menswear Inspired:
Ιδού η απόδειξη ότι τα εμπνευσμένα από την αντρική γκαρνταρόμπα σύνολα δεν είναι απαραίτητο να είναι βαρετά ή άκομψα. Το παν είναι η σωστή εφαρμοφή των ρούχων και τα σωστά παπούτσια. Η Olivia τα έχει πετύχει και τα δύο.

11. Kate Moss - Μεταλλικές αποχρώσεις:
Είναι ροκ και chic και ταιριάζουν άψογα στη σύγχρονη fashionista. Συνδυάζονται καλύτερα με basic κομμάτια ώστε να ξεχωρίζουν και να κάνουν τη διαφορά.

12. Kirsten Dunst - Leather Dress: Μπορεί το Little Black Dress να είναι διαχρονικό αλλά η δερμάτινη εκδοχή του είναι ό,τι πιο hot τώρα. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ