Follow us

Tα μυστικά της Heidi Klum για chic εμφανίσεις

Αυτό είναι το τέλειο office look!

klum


Αυτό είναι το τέλειο office look!


Η Heidi Klum είναι αυτό που μεταφορικά ονομάζουμε «χαμαιλέων» αφού μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε look θελήσει. Φοράει τα πιο sexy φορέματα με την ίδια ευκολία που φοράει sneakers και τζιν για να παίξει με τα παιδιά της στο πάρκο και σπάνια κάνει λάθη. Το βασικό όμως είναι ότι σε κάθε εμφάνισή της τηρεί τους κανόνες της διαχρονικής κομψότητας προσθέτοντας βέβαια και σύγχρονα στοιχεία. Ας δούμε λοιπόν για παράδειγμα ένα σύνολο της που μπορεί να λειτουργήσει άψογα στο γραφείο.

Tα μυστικά της Heidi Klum για chic εμφανίσεις

Το λευκό πουκάμισο: Ένα λευκό πουκάμισο υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα και είναι το κλειδί για chic εμφανίσεις. Για να δείχνεις πιο θηλυκή διάλεξε ένα μεσάτο σχέδιο και φόρεσέ το με λίγο σηκωμένα τα μανίκια και ανοιχτά τα κουμπιά στο στέρνο.

Η στενή φούστα: Η Heidi επέλεξε την printed εκδοχή της στενής φούστας μέχρι το γόνατο και η επιλογή της ήταν απόλυτα σωστή καθώς με αυτό τον τρόπο προσέθεσε πόντους στυλ στο σύνολο και το έκανε πιο ενδιαφέρον και λιγότερο basic. Προσοχή όμως! Αν τα πόδια δεν είναι το δυνατό σου σημείο και ανησυχείς ότι μια αντίστοιχη φούστα θα σου προσθέσει πόντους μπορείς να ψάξεις για την μονόχρωμη, μαύρη (ή και μπορντώ) εκδοχή της.

Οι γόβες: Είναι το βασικό στοιχείο κάθε θηλυκής εμφάνισης αλλά και το στοιχείο που μεταμορφώνει το σώμα και το σύνολο. Η Heidi επέλεξε μια animal print εκδοχή παρόλο που το σύνολό της έχει ήδη ένα printed κομμάτι και επιβεβαίωσε το ρητό «ο τολμών νικά!» αφού οι εν λόγω γόβες όχι μόνο δεν βάρυναν το outfit αλλά το κατατάσσουν και στην κατηγορία των fashion statements. Αν βέβαια εσύ δεν αισθάνεσαι άνετα να συνδυάσεις διαφορετικά μοτίβα σε ένα σύνολο μπορείς και σε αυτή την περίπτωση όπως και με τη φούστα απλά να διαλέξεις την μαύρη τους εκδοχή.

Τα αξεσουάρ:
Το σύνολο πουκάμισο – φούστα – γόβες ενδείκνυται για συνδυασμό με ένα κλασικό, χρυσό ρολόι και διαχρονικές αλυσίδες για το χέρι. Η Heidi έχει προσθέσει επίσης ένα δαχτυλίδι, μια μαύρη ζώνη και ένα ιδιαίτερο κολιέ χωρίς όμως να το παρακάνει. Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο σύνολο «σηκώνει» την προσθήκη αξεσουάρ. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο σωστό συνδυασμό των αποχρώσεων (διάλεξε μόνο χρυσά ή μόνο ασημένια κοσμήματα ανάλογα πάντα και με τις αποχρώσεις της ζώνης ή των παπουτσιών) και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ