Follow us

Οι stars μας συστήνουν στα νέα κλασικά!

Οι πρόσφατες εμφανίσεις των σταρ και τι μας δίδαξαν. Δες τα Star Style Tips της εβδομάδας!
Από την Έλενα Πάκου

nicolerichie2


Δες τα Star Style Tips της εβδομάδας


Για μια ακόμα εβδομάδα οι stars μας προσέφεραν απλόχερα στυλιστική έμπνευση και φρόντισαν ώστε να μας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για το πως να ανανεώσουμε το στυλ μας. Η Miss Bloom συγκέντρωσε τις καλύτερες εμφανίσεις και σου παρουσιάζει τα Tips της εβδομάδας για τα νέα «κλασικά» κομμάτια και πως θα τα βάλεις στη ζωή σου!

Οι stars μας συστήνουν στα νέα κλασικά!

Angelina Jolie: Η μαύρη pencil φούστα του σήμερα είναι δερμάτινη και συνδυάζεται με ένα λευκό πουκαμισο για θηλυκό και chic αποτέλεσμα.

Kate Beckinsale: Το φόρεμα με τον ένα ώμο αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον με μια ισχυρή δόση χρυσής λάμψης. Προσοχή όμως! Με ένα τέτοιο φόρεμα απαιτείται μεγάλη προσοχή στον συνδυασμό: τα πολλά αξεσουάρ θα καταστρέψουν το κομψό αποτέλεσμα!

Nicole Richie:
Το κλασικό blazer γίνεται oversized και κυκλοφορεί στις πιο ενδιαφέρουσες nude αποχρώσεις! Η Nicole το συνδύασε με ένα ιδιαίτερο κολάν αλλά και οποιοδήποτε skinny παντελόνι είναι μια χαρά!

Elle McPherson: Ποιος είπε ότι το Little Black Dress είναι βαρετό; Αν διαλέξεις ένα σχέδιο με sexy κοψίματα όπως αυτό της Elle θα δεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου.

Οι stars μας συστήνουν στα νέα κλασικά! - εικόνα 2

Jessica Chastain: Αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε ένα φόρεμα τότε φρόντισε να έχει μεταλλική απόχρωση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός σου και η γραμμή του να κολακεύει τη σιλουέτα σου.

Olivia Wilde:
Ο συνδυασμός φούστα – μπλούζα είναι πλέον fun και κοριτσίστικος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις τα κατάλληλα κομμάτια! Να σημειωθεί ότι το κόκκινο ταιριάζει άψογα με τα χαριτωμένα πουά!

Olivia Palermo:
Το total black δεν είναι πια τόσο “total”. Για να σπάσεις τη μονοτονία συνδύασέ το με αξεσουάρ σε διαφορετικά χρώματα όπως ακριβώς έκανε η Palermo (βλ. κόκκινο clutch – μπλε γόβες).

Lea Michelle: Το μακρύ φόρεμα έχει πλέον έντονο χρώμα και ένα (καθόλου διακριτικό) σκίσιμο στο πλάι! Μην το φοβηθείς, το χρώμα προσδίδει την αθωότητα που χρειάζεται για να μην θεωρηθεί χυδαίο.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ