Follow us

Τι ρούχα φοράνε οι stars στο κρύο; Part 2

Elisabeth Olsen, Jessica Alba, Liv Tyler, Kate Bosworth κ.α. Chic υπό το μηδέν

liv


Elisabeth Olsen, Jessica Alba, Liv Tyler, Kate Bosworth κ.α. Chic ακόμα και υπό το μηδέν


Επειδή κρίνοντας από την πρόγνωση του καιρού, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται παγωμένη είπαμε να παραμείνουμε στο θέμα «stars στο κρύο» και να μελετήσουμε μερικά ακόμα star looks σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν! Για καλή μας τύχη η πτώση της θερμοκρασίας συνέπεσε και με το φεστιβάλ Sundance όπου οι stars παραδοσιακά δίνουν ρεσιτάλ χειμερινού styling οπότε δεν έχουμε παρά να δούμε την επιλογή της Miss Bloom αλλά και τις σημειώσεις της σχετικά με τα Winter Essentials:

Αξεσουάρ
Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι τα χειμερινά αξεσουάρ όπως οι σκούφοι και τα καπέλα.Αντίθετα, επιβάλλονται τόσο για να σε κρατούν ζεστή όσο και για να δώσεις extra πόντους στυλ στα σύνολά σου. Όσον αφορά στην τσάντα σουτώρα, η καλύτερη (από πρακτικής άποψης) επιλογή είναι μια που να φοριέται χιαστί ώστε να αφήνει τα χέρια σου ελεύθερα.


Τι ρούχα φοράνε οι stars στο κρύο; Part 2
(Kate Bosworth, Liv Tyler, Emily Blunt)

To (σωστο για σένα) πανωφόρι
Είναι το κομμάτι – εγγύηση για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Δεν χρειάζεται να σε τρομάζει καθόλου από fashion άποψη γιατί αν το συνδυάσεις με το skinny παντελόνι σου δεν θα χάσει καθόλου από άποψη θηλυκότητας. Αν βέβαια είσαι ανένδοτη όσον αφορά στα σπορ puffy κομμάτια, μπορείς να το αντικαταστήσεις με μια (faux κατά προτίμηση) γούνα.


Τι ρούχα φοράνε οι stars στο κρύο; Part 2 - εικόνα 2
(Elisabeth Olsen, Jessica Alba, Kate Bosworth)

Winter Shoes
Η λάθος επιλογή παπουτσιών μπορεί να σε ταλαιπωρήσει πολύ για αυτό καλόθα ήταν να έχεις στο μυαλό σου έναν βασικό κανόνα. Η καταλληλότερη επιλογή για τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι ένα ζευγάρι μπότες με γούνα στο εσωτερικό για να σε κρατούν ζεστή. Προσοχή όμως! Αν ο δρόμος είναι βρεγμένος η πιο σωστή λύση είναι ένα ζευγάρι γαλότσες παρόλο που δεν είναι ό,τι πιο ζεστό. Για να μην κρυώνεις φρόντισε να φορέσεις από μέσα ένα ζευγάρι μάλλινες knee-high κάλτσες, οι οποίες δεν είναι καθόλου κακό να φαίνονται.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ