Follow us

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σου δείχνει πως να φορέσεις το μακρύ παστέλ φόρεμα

Η top στυλίστρια στο event Taste the Fashion

katsaiti


Η top στυλίστρια στο event Taste the Fashion


Ποιος είπε ότι για να φορέσεις το pastel, μακρύ σου φόρεμα πρέπει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι; Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στο Taste the Fashion είναι η τέλεια απόδειξη ότι με το σωστό styling το (κατά τα άλλα καλοκαιρινό) trend μπορεί να φορεθεί με επιτυχία από τώρα.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σου δείχνει πως να φορέσεις το μακρύ παστέλ φόρεμα
Φόρεμα (89,99) Τσάντα Massimo Dutti, Antique style κολιέ Massimo dutti ( 29,99), Strass κολιέ H&M, Gold Pendant (heart shape clock) από τη μαμά της Αλεξάνδρας, Charms & Bracelets από το Serendipity, Εσάρπα Diesel, Snake Pumps Louboutin. Photo Patricia Munster

Το φόρεμα: Σε χαλαρή γραμμή και στην τόσο δημοφιλή απόχρωση του παστέλ γαλάζιου αποτελεί την ιδανική βάση για ένα ανοιξιάτικο σύνολο. Να σημειωθεί ότι πέρα από το επίκαιρο χρώμα, πολύ in-fashion είναι και η διακριτική διαφάνεια στα πόδια.

Η τσάντα: Τα παστέλ χρώματα είναι συνήθως καλύτερο να μην συνδυάζονται με "σκληρές" αποχρώσεις όπως το μαύρο (εκτός αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα περισσότερο rock). Η τσάντα της Αλεξάνδρας είναι άψογη καθώς συνδυάζει την απόχρωση του φορέματος με το μεταλλικό που αποτελεί ιδανικό ταίρι για το γαλάζιο (και δίνει και μια glam πινελιά στο σύνολο!)

Τα αξεσουάρ: Είναι γνωστό ότι η Αλεξάνδρα πάντα δίνει ιδιαίτερη σημασία στο accessorizing. Εδώ, φορά μια ασημένια ζώνη, πολλά βραχιόλια, το ρολόι της, δαχτυλίδια και κολιέ χωρίς παρόλα αυτά να βαραίνει με λάθος τρόπο το σύνολο. Αν βέβαια νιώθεις ότι εσύ δεν θα μπορούσες να υποστηρίξεις κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελες να το δοκιμάσεις, μπορείς να ξεκινήσεις προσθέτωντας σιγά-σιγά αξεσουάρ στα outfits σου μέχρι να αισθανθείς ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας το στυλ αυτό.

Η μάλλινη εσάρπα: Είναι το τέλειο συμπλήρωμα γι αυτό το outfit καθώς με το ιβουάρ χρώμα της δεν αλλοιώνει τον χαλαρό, πιο αέρινο χαρακτήρα του συνόλου αλλά ταυτόχρονα δίνει και την πιο cozy αίσθηση που απαιτεί η εποχή.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ