Follow us

Οι stars αγαπούν το maxi

Tips για να τα φορέσεις σωστά to μακρύ φόρεμα από τη Μαίρη Συνατσάκη, την Olivia Palermo, την Beyonce, τη Nicole Richie, τη Miranda Kerr και τη Rachel Zoe

sst_def

Tips για να τα φορέσεις σωστά από τη Μαίρη Συνατσάκη, την Olivia Palermo, τη Beyonce, τη Nicole Richie, τη Miranda Kerr και τη Rachel Zoe

Η maxi-mania δεν είναι νέα τάση. Το μακρύ φόρεμα συνεχίζει να είναι το πιο hot κομμάτι και τη νέα σεζόν. Το ίδιο και οι φούστες με το ίδιο μήκος. Όπως κάθε τάση όμως έτσι και αυτή κάθε σεζόν εξελίσσεται και χρειάζεται ανανέωση. Γι αυτό λοιπόν κι εμείς συγκεντρώσαμε τις top maxi εμφανίσεις των stars και σου τις παρουσιάζουμε για να πάρεις έμπνευση και ιδέες.

1. Beyonce - Ναι στο χρώμα, ναι στα prints


Οι stars αγαπούν το maxi

Η Beyonce σε αυτή της την εμφάνιση συνδυάζει δύο τάσεις και δεν βγαίνει χαμένη. Αν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου μια εμπριμέ φούστα δεν έχεις παρά να αφήσεις το λευκό t-shirt με το οποίο τη συνδύαζες ως τώρα και να επιλέξεις ένα σε fluo απόχρωση για να πετύχεις το maximum του εντυπωσιασμού. Το καπέλο δε, θεωρείται απαραίτητο αν θέλεις να δώσεις ακόμα πιο fashion αέρα στο look.

2. Miranda Kerr - Casual στην πόλη:

Οι stars αγαπούν το maxi - εικόνα 2

Αν μέχρι τώρα συνδύαζες το maxi φόρεμά σου με ένα χαριτωμένο cardigan ή με το rock δερμάτινο jacket σου δε νομίζεις ότι έχει έρθει πια η ώρα να κάνεις "refresh"; Για να ανανεωθείς λοιπόν δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το φόρεμά σου με ένα σχετικά oversized blazer και ένα ζευγάρι άνετες μπαλαρίνες. Ένα ζευγάρι γυαλιά τύπου aviator ολοκληρώνουν ιδανικά το σύνολο. Μην ξεχνάς επίσης ότι τα μακριά μονόχρωμα ζέρσεϊ είναι αυτά που ενδείκνυνται για τις πιο casual στιγμές.

3. Nicole Richie - Νew Boho
Οι stars αγαπούν το maxi - εικόνα 3

Από θεωρητική άποψη το νέο boho είναι κάπως πιο "προσεγμένο" (πιο "clean-cut" θα μπορούσαμε να πούμε) αλλά και πιο sexy. Πρακτικά τώρα, το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις το look είναι ένα ασύμετρο, μακρύ φόρεμα (αν έχει prints τόσο το καλύτερο), ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, το μαύρο clutch σου και αξεσουάρ όπως μεγάλα δαχτυλίδια. Όσο για το μακιγιάζ; Όσο πιο funky τόσο το καλύτερο.

4. Rachel Zoe - Total Black

Οι stars αγαπούν το maxi - εικόνα 4

Eντάξει, η αλήθεια είναι ότι θα σε συμβουλεύαμε να αποχωριστείς για λίγο το μαύρο με τέτοιο καιρό και να προτιμήσεις κάτι πιο χαρούμενο. Αν όμως είσαι πιστή θαυμάστρια της απόχρωσης και δεν σηκώνεις κουβέντα ο σωστός τρόπος για να τη φορέσεις είναι αυτός της Rachel. Για να αποφύγεις το αδιάφορο, flat αποτέλεσμα πρέπει να συνδυάσεις μεταξύ τους κομμάτια από διαφορετικά υφάσματα και υφές (βλ. σατέν λεπτομέρειες στο γιλέκο, ημιδιάφανη φούστα, δερμάτινη τσάντα) και να προσθέσεις αξεσουάρ που θα σπάσουν τη μονοτονία.

Rosie Huntington - Rock

Οι stars αγαπούν το maxi - εικόνα 5

Όσο ακόμα η θερμοκρασία κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα η maxi φούστα ενδείκνυται για rock συνδυασμούς. Το παράδειγμα της Rosie είναι άψογο: Ένα ζευγάρι biker boots και ένα χαλαρό λεπτό πουλοβεράκι δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο, πρωινό look που δεν έχει ανάγκη από προσθήκες λαο αξεσουάρ.

6. Olivia Palermo, Mαίρη Συνατσάκη - Maxi το βράδυ

Οι stars αγαπούν το maxi - εικόνα 6

Οι stars αγαπούν το maxi - εικόνα 7

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μακρύ, βραδινό αέρινο φόρεμα. Ποια εκδοχή όμως σου ταιριάζει καλύτερα; Η Olivia διάλεξε τη λευκή και το συνδύασε με glamorous κοσμήματα ενώ η Missbloomer Μαίρη επέλεξε ένα πιο girly σχέδιο σε φλούο πορτοκαλί και του έδωσε ένα πιο boho χαρακτήρα με τα χρυσά bangles και τη ζώνη στη μέση. Εμείς προτείνουμε και τις δύο εκδοχές αρκεί να προσέξεις το σύνολό σου να έχει συνοχή (π.χ μην ανακατέψεις grecian, boho και glam στοιχεία σε ένα σύνολο!).



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ