Follow us

Τα 3 tips που πρέπει να κλέψεις από τη Heidi Klum

Ή αλλιώς, πως να δημιουργήσεις ένα sexy look, κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

heidiklum2


Για να φορέσεις σωστά το επίκαιρο, στενό φόρεμα


Το sexy-chic και πως να το πετύχεις. Αυτή θα μπορούσε να είναι η λεζάντα της φωτογραφίας με την Heidi Klum. Τα πράγματα είνα πιο απλά από ότι νομίζεις, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα sexy look, κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, απαιτείται να βγάλεις από το μυαλό σου οτιδήποτε περιέχει λάμψεις και οτιδήποτε αφήνει το σώμα σου υπερβολικά εκτεθειμένο.


 Τα 3 tips που πρέπει να κλέψεις από τη Heidi Klum

Tip 1ο: Less is more


Ξέχνα τα πολλά αξεσουάρ και τις προσθήκες κάθε είδους. Τίποτα δεν είναι πιο καλαίσθητο από ένα ρούχο που αγκαλιάζει το σώμα κολακεύοντας τα δυνατά σου σημεία. Και εδώ μπαίνει η παράμετρος «ποιο – είναι – το – ρούχο – που – σε – κολακεύει». Τα πράγματα είναι απλά: Έχεις καλλίγραμμα πόδια; Τότε τονίζεις αυτά. Έχεις αξιοζήλευτο μπούστο; Το αναδεικνύεις.

Πρέπει βέβαια σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι το φόρεμα με τα prints που βλέπεις στο παράδειγμα της Heidi είναι ένα ιδιαίτερο είδος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Δεν υπάρχουν αξιόπιστοι κανόνες για το πως θα διαλέξεις το σωστό για σένα μοτίβο. Η πιο σίγουρη λύση είναι να δοκιμάσεις κάποια σχέδια και να δεις πoιο σου πηγαίνει πιο πολύ.

Tip 2ο: Ταίριαξε τα prints


Για να ξεχωρίσει ένα σύνολο και να αποκτήσει ενδιαφέρον επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις ένα fashion – forward στοιχείο. Στην περίπτωση της Heidi αυτό είναι τα παπούτσια και το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει είναι ότι σε ένα outfit που δεν είναι παραφορώμένο με διάφορα, το mix & match περνάει (σχεδόν) απαρατήρητο. Μη διστάζεις λοιπόν!

 Τα 3 tips που πρέπει να κλέψεις από τη Heidi Klum - εικόνα 2

Tip 3ο: Φόρα κόκκινο κραγιόν (και αντιμετώπισέ το ως μέρος του outfit)

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου από το πρωί; Το μόνο που χρειάζεται για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα είναι να κρατήσεις ισορροπία στο υπόλοιπο look (βλ. ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια και χαλαρό hair-style). Και να θυμάσαι πάντα ότι τα bold στοιχεία του make-up πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν κατά τη δημιουργία του outfit, αφού λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που θα λειτουργούσε και ένα οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ.

Δες εδώ τις συμβουλές και τα μυστικά του αγαπημένου make-up artist Πάνου Καλλίτση για το πως θα φοράς το κόκκινο κραγιόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ