Follow us

Gwyneth Paltrow & Diane Kruger: Τα night – out σύνολα των stars

Και τα μυστικά που αξίζει να κλέψεις από αυτές!

kruger_paltrow

Και τα μυστικά που αξίζει να κλέψεις από αυτές!

Όσο fashion ενήμερη και να είσαι το ζήτημα «night out σύνολο» σε δυσκολεύει κάθε φορά που βρίσκεσαι λίγες ώρες πριν την έξοδό σου. Μην ανησυχείς, το ίδιο συμβαίνει σε όλους! Γι αυτό και η Miss Bloom ξεχώρισε 2 πρόσφατες εμφανίσεις της Diane Kruger και της Gwyneth Paltrow οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν σαν «σκονάκι» κάθε φορά που πρέπει να αντιμετωπίσεις μια βραδινή fashion πρόκληση.

Gwyneth Paltrow – Το επίκαιρο μικρό μαύρο φόρεμα

 Gwyneth Paltrow & Diane Kruger: Τα night – out σύνολα των stars

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η σίγουρη λύση για τις βραδινές σου εξόδους. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά συνήθως αφού το θέμα είναι «ποιο» είναι το μικρό μαύρο φόρεμα που θα κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση και θα δημιουργήσει ένα outfit ενδιαφέρον και επίκαιρο.

Αν σκοπεύεις να επενδύσεις φέτος σε ένα Little Black Dress σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό να είναι κοντό, σε μινιμαλ, "καθαρή" γραμμή και με διαφάνειες. Ένα τέτοιο κομμάτι όχι μόνο επιτρέπει αμέτρητους συνδυασμούς αλλά είναι και όσο μετρημένο πρέπει: Ούτε βαρετό ούτε υπερβολικά sexy. Όσο για τα παπούτσια οι επιλογές σου είναι άπειρες αλλά αναμφισβήτητα ένα ζευγάρι θηλυκές μυτερές γόβες σε μεταλλική απόχρωση όπως αυτές που φοράει εδώ η ηθοποιός θα απογειώσουν το σύνολο.

Diane Kruger – Το ρομαντικό mix&match

 Gwyneth Paltrow & Diane Kruger: Τα night – out σύνολα των stars - εικόνα 2

Αν οι στυλιστικές σου επιλογές είναι πιο fashion forward ή αν απλά θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο (και ρομαντικό) για την έξοδό σου το μυστικό κρύβεται στο κομψό mix&match. H Diane Kruger που φημίζεται για τις υπέρ-στυλάτες εμφανίσεις της επέλεξε ένα φόρεμα πουά με ενδιαφέρουσα διχρωμία και το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και clutch Prada με ριγέ ασπρόμαυρο μοτίβο.

Αυτή είναι και η απόδειξη ότι το mix&match μπορεί να είναι κομψό όσο πολυεπίπεδο και αν είναι (διαφορετικά χρώματα και διαφορετικά μοτίβα μαζί στο σύνολο) αρκεί όμως να φροντίσεις να μην το παρακάνεις. Για να είσαι σίγουρη αρκεί να βασιστείς σε μια ισχυρή διχρωμία όπως το μαύρο – άσπρο και να μη φορτώσεις το σύνολο με περίπλοκα prints.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ