Follow us

Πουά φόρεμα που ξεχωρίζει σαν της Kate Bosworth

Δες με ποιον τρόπο μπορείς να το "στολίσεις" και από που μπορείς να το αποκτήσεις

katebosworthpouaforema


Αυτό το πουά φόρεμα -που είναι και τάση φέτος- από μόνο του ίσως να μην έχει και καμία ιδιαίτερη στυλιστική αξία.

Η Kate Bosworth, ωστόσο, κατάφερε και το έκανε να ξεχωρίσει. Πώς;

Απλά “στολίζοντας το”. Είναι ο χρυσός κανόνας που πρέπει όλες να έχουμε στο μυαλό μας: οτιδήποτε απλό, λιτό ή και αδιάφορο αποκτάει το ύφος και την σημασία που θέλεις εσύ να του προσδώσεις απλά με μερικά αξεσουάρ παραπάνω.

Πουά φόρεμα που ξεχωρίζει σαν της Kate Bosworth

Στην προκειμένη, λοιπόν, αυτά που κάνουν την διαφορά είναι:

1. Η τσάντα. Οι τσάντες με την αλυσίδα (τύπου Chanel) που κρέμονται από τον ώμο οφείλουν να γίνουν αχώριστος φίλος σου φέτος το καλοκαίρι. Δίνουν την νότα πολυτέλειας που το ντύσιμο σιωπηρά αναζητάει.

2. Κοσμήματα. Τα κοσμήματα πάντα πρέπει να συμβαδίζουν με το όλο στυλ του φορέματος και να το συνοδεύουν χωρίς να βγάζουν μάτι. Εδώ η Kate σοφά πράττοντας έχει γεμίσει το κλειστό μπούστο της με δυο necklaces και μάλιστα το ένα σε κίτρινο χρώμα κάνοντας μια μικρή αντίθεση με το ασπρόμαυρο και δίνοντας την πινελιά χρώματος που χρειάζεται το όλο outfit.

3. Παπούτσια. Τέλος, μιας και η Kate πήγαινε μια απλή βόλτα στο Λος Άντζελες, τα παπούτσια της ήταν απλά και flat. Αν δε θες να είναι oxford επέλεξε εσπαντρίγιες που είναι must ή ακόμα και μπαλαρίνες που θα σου χάριζαν έναν girly αέρα.

Tip:
Η ζώνη παρότι είναι μαύρη και δεν προσθέτει κάτι το ιδιαίτερο, είναι απολύτως απαραίτητη γιατί τονίζει την μέση και ολοκληρώνει το κατά τα άλλα άψογο outfit.

Απέκτησε το φόρεμα της Kate από το asos.com


Δες επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ