Follow us

Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;

Τα παντελόνια με prints ανήκουν στα αγαπημένα items της σεζόν. Δες πως τα συνδυάζουν οι σταρ και πάρε ιδέες. Από την Έλενα Πάκου

pants_def


Τα παντελόνια με prints ανήκουν στα αγαπημένα items της σεζόν. Δες πως τα συνδυάζουν οι σταρ και πάρε ιδέες.


Μέσα από αυτή τη στήλη έχουμε πει πολλές φορές πόσο αγαπάμε τα φορέματα αλλά θα ήμασταν μάλλον άδικοι αν δεν αφιερώναμε λίγο χώρο και στα παντελόνια που τις τελευταίες σεζόν έχουν στολιστεί με τα πιο ενδιαφέροντα prints και έχουν πάρει τα πάνω τους.

Και πριν πεις ότι τα παντελόνια με prints δεν είναι για όλους τους σωματότυπους ρίξε μια ματιά στις παρακάτω stars. Σϊγουρα θα βρεις την εκδοχή που ταιριάζει καλύτερα σε σένα.

Beyonce:

Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;

Ποιος είπε ότι οι καμπύλες σου είναι απαγορευτικές όσον αφορά στα παντελόνια με prints; H Βeyonce σου αποδεικνύει ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς επιλέγοντας ό,τι πιο bold: την animal print εκδοχή του παντελονιού. Το συνδυάζει με μια ριχτή μαύρη μπλούζα, καπέλο και σκουλαρίκια - κρίκους για ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Mandy Moore:

Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;  - εικόνα 2

Η Mandy Moore επέλεξε ένα παντελόνι με ασπρόμαυρα prints. Το συνδύασε με μαύρο top και funky ροζ παπούτσια που μεταμόρφωσαν αμέσως το σύνολο.


Nicole Richie:


Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;  - εικόνα 3

Η μικροκαμωμένη Nicole μπορεί άφοβα να φορέσει τα λεγόμενα «pyjama pants» αφού δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τους έξτρα πόντους που προσθέτουν. Παρόλα αυτά ακόμα και αν δεν είσαι tiny σίγουρα θα βρεις το σχέδιο που σε κολακεύει αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το ψάξεις. Άξιο προσοχής είναι όμως και το blazer με το οποίο έχει συνδυάσει η Nicole το παντελόνι. Όπως θα δεις και στη συνέχεια είναι κομμάτι – κλειδί.

Περισσότερα παντελόνια και σταρ στη σελίδα II


Emma Roberts:

Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;  - εικόνα 4

Η ανιψιά της Julia Roberts και ηθοποιός, Emma έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον ανερχόμενα style icons. Και όχι τυχαία αφού είναι πάντα κομψή και καλοντυμένη. Πάρε για παράδειγμα το outfit που επέλεξε για να βγει για ψώνια. Αντικατέστησε το κλασικό τζιν με την φλοράλ εκδοχή του και το συνδύασε με ένα απλό t-shirt και μπαλαρίνες. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, δεν συμφωνείς;


Stacey Keibler:

Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;  - εικόνα 5

Το καλό γούστο της συντρόφου του George Clooney δεν περιορίζεται στους άντρες αλλά επεκτείνεται και στα ρούχα. Το συγκεκριμένο σύνολο είναι το τέλειο παράδειγμα για το τι μπορείς να φορέσεις για να βγεις με τις φίλες σου για ποτό το βράδυ ή για οποιαδήποτε περίσταση δεν απαιτεί κάτι πιο επίσημο.

Kristin Cavallari:

Eμπριμέ παντελόνια: Πως φορούν οι σταρ την hot τάση;  - εικόνα 6

Άλλη μια fan του floral παντελονιού, η (έγκυος) Kristin Cavallari το συνδύασε με μαύρο tank top και σακάκι. Γενικά, είτε επιλέξεις ένα τέτοιο σχέδιο είτε διαλέξεις τη silk/pyjama εκδοχή είναι καλό να συνδυάζεις το παντελόνι σου με ένα απλό blazer. Δίνει πόντους κομψότητας και κάνει το look να δείχνει πιο "δεμένο".

Διάβασε ακόμα:
Summer Dresses: Πως φορούν οι σταρ τα φορέματα;
3 + 1 σύνολα για γάμους και όχι μόνο
Shopping Guide: Εσύ βρήκες το μαγιό που θα σε αδυνατίσει;



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ