Follow us

Η Olivia Palermo με floral pants

Πώς τα συνδυάζει;

olivia_palermo_pants

Πώς τα συνδυάζει;

Τη γνώμη μας για τα παντελόνια με prints την ξέρεις ήδη. Μας αρέσουν πολύ - πόσο μάλλον όταν τα βλέπουμε φορεμένα από από τις αγαπημένες μας stars όπως η Olivia Palermo. Το συγκεκριμένο look το βρήκαμε στο Oliviapalermo.com και αμέσως σκεφτήκαμε οτι οφείλαμε να το μοιραστούμε μαζί σου για να σου δώσουμε έμπνευση για αντίστοιχους συνδυασμούς. H Olivia είναι για μια ακόμα φορά ολόσωστα ντυμένη και αξίζει να κλέψεις τα μυστικά της.

Η Olivia Palermo με floral pants


Το παντελόνι: Αν και υπάρχουν πολλά είδη παντελονιών με prints η Olivia επέλεξε την πολύχρωμη skinny εκδοχή που κολακεύει πολύ τη λεπτή σιλουέτα της. Αντί όμως να επαναπαυτεί ότι το παντελόνι αποτελεί statement ούτως ή άλλως, η έμπειρη fashionista προσέθεσε την μαγική πινελιά που δίνει αμέσως πόντους προσωπικού στυλ. Μιλάμε φυσικά για το γυρισμένο ρεβέρ το οποίο και εκτοξεύει το βαθμό ανεπιτήδευτης κομψότητας του outfit.

Η μπλούζα: Τα floral παντελόνια ταιριάζουν άψογα με το απλό λευκό t-shirt που έχεις στην ντουλάπα σου. Αν όμως θέλεις πραγματικά να κάνεις τη διαφορά θα πρέπει να βρεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Η επιλογή του top της Olivia δεν είναι καθόλου τυχαία.

H ζακέτα: Αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τη φιλοσοφία του more - is - more δεν πρέπει να κάνεις πίσω ούτε στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό το κάθε κομμάτι που θα φοράς να έχει προσωπικότητα. Γι αυτό και η Olivia δεν επέλεξε μια απλή ζακέτα αλλά ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο.

Οι μπαλαρίνες: Οι μπαλαρίνες της Olivia είναι σε χρωματική αρμονία με το υπόλοιπο σύνολο χωρίς όμως η απόχρωσή τους να ταυτίζεται απόλυτα με κάποιο από τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο - κλειδί. Ηθικό δίδαγμα: όσο πιο επίκαιρο θέλεις να είναι το σύνολό σου τόσο περισσότερο θα πρέπει να αποφεύγεις τους matchy - matchy συνδυασμούς.

H τσάντα: Αν ψάχνεις για την ιδανική τσάντα να σκεφτείς σοβαρά τη συγκεκριμενη απόχρωση. Όπως βλέπεις μπορεί να υποστηρίξει άψογα οποιοδήποτε σύνολο χωρίς να μοιάζει παράταιρη.

Το βραχιόλι: Το συγκεκριμένο βραχιόλι η Οlivia το φορά πολύ συχνά και δεν την αδικούμε αφού είναι τέλειο για να δώσει ένα διακριτικό glam στοιχείο σε κάθε σύνολο χωρίς όμως να το κάνει να δείχνει παραφορτωμένο ή υπερβολικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ