Follow us

Η Οlivia Palermo σου δείχνει πώς να φορέσεις το ροζ

ή κάθε statement κομμάτι

olivia_palermo5


ή κάθε statement κομμάτι


Είναι γεγονός. Η Olivia Palermo έχει τον τρόπο να κάνει ακόμα και το πιο extreme κομμάτι να φαίνεται εκπληκτικά κομψό. Αυτό το ροζ δαντελένιο φόρεμα είναι το τέλειο παράδειγμα και γι αυτό η Miss Bloom συγκέντρωσε όλα τα μυστικά της αγαπημένης fashionista. Θέλεις να φορέσεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο; Για να το κάνεις σωστά δεν έχεις παρά να διαβάσεις όσα ακολουθούν!

Η Οlivia Palermo σου δείχνει πώς να φορέσεις το ροζ

Το ροζ φόρεμα:
Ένα ροζ φόρεμα με γερές δόσεις δαντέλας δεν είναι ευκολοφόρετο. Να όμως που με τον κατάλληλο συνδυασμό η Olivia το έκανε να δείχνει συναρπαστικό. Για να μην περιοριστούμε στο συγκεκριμένο χρώμα, όσο θα διαβάζεις τα παρακάτω tips μπορείς να έχεις στο μυαλό σου ένα οποιοδήποτε “statement” κομμάτι. Οι βασικές αρχές είναι κοινές ανεξαρτήτως χρώματος και υλικού.

Τα πέδιλα: Το παν είναι η ισορροπία. Αν το φόρεμα είναι χαριτωμένο πρέπει εσύ να προσθέσεις ροκ λεπτομέρειες (όπως ακριβώς έχει κάνει και η Olivia με τα πέδιλά της), αν το φόρεμα είναι rock, θα χρειαστεί η προσθήκη ladylike στοιχείων για να επιτευχθεί η πολυπόθητη ισορροπία.

Τα αξεσουάρ: Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το αν θα ταιριάζει απόλυτα η ζώνη με την τσάντα σου. Αντίθετα, καλό θα ήταν να επιδιώκεις μια μικρή «ασυμφωνία» μεταξύ τους. Θα δεις κι εσύ ότι το αποτέλεσμα αναβαθμίζεται ιδιαίτερα.

Το μακιγιάζ: Ξανά: Το παν είναι η ισορροπία . Ένα γλυκανάλατο φόρεμα δεν μπορεί να συνοδεύεται από μακιγιάζ που θυμίζει την Barbie. Είναι σημαντικό να κρατάς στοιχεία από την απόχρωση που σε ενδιαφέρει (βλ. ροζ σε αυτή την περίπτωση) αλλά να μην το παρακάνεις. Το ασορτί με το φόρεμα μανικιούρ/πεντικιούρ είναι επίσης λάθος. Αρκεί να δεις πόσο καλά δένουν με το σύνολο της Olivia τα κόκκινα νύχια της.

Διάβασε ακόμα:
Chic κάτω από τον ήλιο!
Summer Dresses: Πως φορούν οι σταρ τα φορέματα;

Γούστο τους, καπέλο τους!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ