Follow us

Η Blake Lively σου δείχνει πως να φορέσεις το πορτοκαλί

Ο κανόνας της χρωματικής αλυσίδας

blake_lively


Ο κανόνας της χρωματικής αλυσίδας


Το πορτοκαλί είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο styling. Aν και πρόκειται για ένα απόλυτα καλοκαιρινό χρώμα, αν δεν συνδυαστεί σωστά μπορεί να δείξει κακόγουστο. Μην σε ανησυχεί όμως: για να μην πέσεις στην παγίδα αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές της Blake Lively. Ουσιαστικά αυτό που προτείνει η ηθοποιός με αυτό το outfit είναι να δημιουργήσεις μια χρωματική «αλυσίδα».

Η Blake Lively σου δείχνει πως να φορέσεις το πορτοκαλί

Δηλαδή:

Ξεκίνα με το top της αρεσκείας σου.
Η Blake φοράει ένα πορτοκαλί αμάνικο με ένα ιδιαίτερο «ριγέ» εφέ. Μπορείς να διαλέξεις ένα αντίστοιχο (θα το φορέσεις με άνεση και στο γραφείο) ή μπορείς να επιλέξεις και ένα τελείως διαφορετικό σχέδιο – εσύ αποφασίζεις!

Αφού διαλέξεις το top σειρά έχει το bottom: H safe επιλογή θα ήταν μια μονόχρωμη φούστα ή ένα τζιν παντελόνι που ταιριάζει με όλα. Αν όμως θέλεις να δημιουργήσεις ένα πραγματικά ενδιαφέρον σύνολο θα ξεχάσεις τις εύκολες λύσεις και θα διαλέξεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Ο κανόνας της αλυσίδας λέει ότι το μονόχρωμο top πρέπει να συνδυαστεί με ένα εμπριμέ bottom το οποίο θα πρέπει μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει το χρώμα της μπλούζας (ιδανικά στην πιο αχνή της απόχρωση).

Για να τελειώσεις με τον βασικό κορμό του συνόλου πρέπει να βρεις και τα σωστά παπούτσια. Σύμφωνα πάντα με τη στυλιστική φιλοσοφία της αλυσίδας το χρώμα τους εξαρτάται απόλυτα από τις αποχρώσεις που περιλαμβάνει το printed bottom σου (σε αυτή την περίπτωση η φούστα). Η Blake επέλεξε να συμπληρώσει το look της με ένα ζευγάρι γαλάζιες peep toe γόβες .






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ