Follow us

Πως φορούν οι stars το λευκό;

Gwen Stefani, Heidi Klum, Miranda Kerr, Nicole Richie, Rachel Zoe, Olivia Palermo, Emma Stone, Jessica Alba, Jessica Biel σου δείχνουν τα μυστικά τους!

leuko

Gwen Stefani, Heidi Klum, Miranda Kerr, Nicole Richie, Rachel Zoe, Olivia Palermo, Emma Stone, Jessica Alba, Jessica Biel σου δείχνουν τα μυστικά τους!


Με το που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, το κλασικό λευκό φόρεμα έρχεται πρώτο στη λίστα με τις must αγορές ενώ το πολύ αγαπημένο λευκό t-shirt γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν υπάρχει κάτι που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι αυτό είναι το λευκό και γι αυτό σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου τις καλύτερες «λευκές» εμφανίσεις των stars για να πάρεις έμπνευση.

Gwen Stefani:

Πως φορούν οι stars το λευκό;
Για αν συνοδεύσει το λεοπάρ μαγιό της η Gwen Stefani επιστράτευσε τη λευκή gypsy φούστα της και ένα χαλαρό -επίσης άσπρο- κοντό top. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ψάθινο καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε εκρηκτική απόχρωση. Συμπέρασμα: Το total white εγκρίνεται για πρωινά, super καλοκαιρινά looks αρκεί να το τονίσεις με funky αξεσουάρ!

Ηeidi Klum:
Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 2

Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 3
Η διάσημη μαμά – παρουσιάστρια – μοντέλο δημιούργησε ένα look με ξεκάθαρο boho προσανατολισμό. Η βάση του συνόλου είναι το πολύ απλό λευκό φόρεμα (μοιάζει με μακρύ αμάνικο top – δεν συμφωνείς;) το οποίο η Klum έχει συνδυάσει με μια τσάντα έθνικ και ένα ζευγάρι flat εσπαντρίγιες με snakeskin λεπτομέρειες.

Miranda Kerr:

Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 4

Το άλλο διάσημο μοντέλο, η Miranda Kerr παραμένει πιστή στην κλασική αξία του loose t-shirt. Το συνδυάζει με ένα ακόμα κλασικό και αγαπημένο κομμάτι (το skinny τζιν) και μυτερές γόβες που κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει oh-so-sexy. Προτείνουμε να αντιγράφεις αυτό το look κάθε φορά που δεν έχεις στυλιστική έμπνευση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις!

Περισσότερες stars στη σελ. ii


Nicole Richie:


Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 5

Πιστή το λευκό t-shirt μένει και η Nicole Richie η οποία το συνδυάζει με πολύ πιο χαλαρό τρόπο. Ένα μαύρο τζιν παντελόνι (ή εναλλακτικά ένα shorts) ένα ζευγάρι μοκασίνια ή εσπαντρίγιες τύπου TOMS και ένα διακριτικό μακρύ κολιέ αρκούν για να δημιουργήσεις ένα κομψό basic σύνολο για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.


Rachel Zoe:

Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 6

Η boho queen και πρώην στυλίστρια της Nicole Richie, Rachel Zoe από την άλλη δεν θα μπορούσε ποτέ να αρκεστεί σε τίποτα λιγότερο από ένα καλοκαιρινό μεν, glamorous δε σύνολο. Έτσι, επιστράτευσε ένα μακρύ φόρεμα – καφτάνι, την ευρύχωρη ταμπά τσάντα της και τα statement χρυσά αξεσουάρ της και βγήκε βόλτα με τον μικρούλη Skyler.


Olivia Palermo:

Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 7

Ναι, μόλις βρήκες το κομμάτι που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών. Το λευκό βαμβακερό πουλόβερ με την αραιή πλέξη θα σε προστατεύσει από τις πιο χαμηλές βραδινές θερμοκρασίες χωρίς να αλοιώσει τον καλοκαιρινό χαρακτήρα του συνόλου σου.


Περισσότερες stars στη σελ. iii

Emma Stone:

Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 8
Ένα κομψό λευκό φόρεμα είναι εγγύση για τα βραδινά καλοκαιρινά καλέσματα. Η Emma Stone επέλεξε να το τονίσει με μικρές μαύρες λεπτομέρειες και βγήκε κερδισμένη. Αν δεν έχεις όρεξη για πολύχρωμους συνδυασμούς και πιο περίπλοκο styling αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσεις το maximum αποτέλεσμα με τον minimum κόπο.

Jessica Alba:
Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 9
Η ηθοποιός πήγε το συνδυασμό του λευκού με το μαύρο ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας ένα μπροκάρ φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι μυτερές snakeskin γόβες. Να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο look ενδείκνυται για τις επίσημες καλοκαιρινές προσκλήσεις, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έδειχνε μάλλον υπερβολικό.

Jessica Biel:

Πως φορούν οι stars το λευκό; - εικόνα 10

Θυμάσαι τι είπαμε για το total λευκό; Αν θέλεις να το πετύχεις πρέπει να προσθέσεις στο σύνολό σου μια funky πινελιά. Η Gwen Stefani προσέθεσε χρώμα με τα φούξια γυαλιά της, η Jessica Biel με το fluo κίτρινο τακούνι της. Όποιο τρόπο και αν διαλέξεις, το σύνολό σου σίγουρα θα αναβαθμιστεί.


Διάβασε ακόμα:

Star στην παραλία
Chic κάτω από τον ήλιο!
Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ