Follow us

H Miranda Kerr σου δείχνει πως θα ολοκληρώσεις σωστά το σύνολό σου

Είναι αυτά τα τέλεια πέδιλα;

miranda_kerr


Είναι αυτά τα τέλεια πέδιλα;


Αν όταν θέλεις να φορέσεις statement κομμάτια αναρωτιέσαι με τι παπούτσια πρέπει να τα συνδυάσεις για να μην παραφορτώσεις το σύνολό σου συνέχισε να διαβάζεις! Η Miranda Kerr θα σου δείξει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Για το ντύσιμο της Kerr έχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές. Αυτό που μας αρέσει είναι ότι καταφέρνει πάντα να κάνει τη fashion δήλωση που επιθυμεί χωρίς όμως να θυσιάζει τον παράγοντα «κομψότητα» και χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια που ορίζουν το σωστό καθημερινό ντύσιμο της πόλης. Εκτός αυτού, η Kerr φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να χρησιμοποιεί statement κομμάτια και να τα εντάσσει απόλυτα στο εκάστοτε σύνολο.

Εδώ θα δεις δύο τέτοιες εμφανίσεις:

Στην πρώτη το διάσημο μοντέλο έχει συνδυάσει ένα snakeskin top με ένα skinny τζιν και κόκκινη τσάντα:

H Miranda Kerr σου δείχνει πως θα ολοκληρώσεις σωστά το σύνολό σου

Στη δεύτερη, το statement κομμάτι είναι το παντελόνι το οποίο έχει ταιριάζει με ένα απλό λευκό top και την ίδια κόκκινη τσάντα:
H Miranda Kerr σου δείχνει πως θα ολοκληρώσεις σωστά το σύνολό σου - εικόνα 2

Ο κοινός παρονομαστής και στα δύο σύνολα όμως (πέρα από το γεγονός ότι και τα δύο περιέχουν ένα ιδιαίτερο κομμάτι) είναι τα μπεζ Bally πέδιλα. Συγκεκριμένα πρόκειται για το μοντέλο Stredas της καλοκαιρινής συλλογής το οποίο έχει «τιμήσει» και η Jennifer Aniston σε προηγούμενή της εμφάνιση. Προτείνουμε αναζητήσεις κι εσύ ένα αντίστοιχο σχέδιο αφού είναι τόσο κομψά όσο απαιτείται για να υποστηρίξουν ένα look που περιέχει ιδιαίτερα κομμάτια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ