Follow us

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη!

Η Miss Bloom αναλύει το στυλ της Μαίρης και σου δίνει fashion tips! Plus: η Mairiboo φωτογραφίζει τα αγαπημένα της γκαρνταρόμπας της!

mary_sinatsaki

Η Miss Bloom αναλύει το στυλ της Μαίρης και σου δίνει fashion tips! Plus: η Mairiboo φωτογραφίζει τα αγαπημένα της γκαρνταρόμπας της!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις αγαπημένες μας ελληνίδες trend-setters αλλά και ο ορισμός της έξυπνης fashionista αφού για τις εμφανίσεις της εμπιστεύεται προσιτά brands όπως το BSB, το Topshop και το Zara. Γι αυτό, τα σημερινά Star Style Tips είναι (δικαιωματικά) αφιερωμένα στο στυλ της Μαίρης.

Ιδού τα 4 στοιχεία που αξίζει να "κλέψεις" από το στυλ της Μαίρης:

Τζιν:
Η Μαίρη αγαπά ιδιαίτερα τα τζιν παντελόνια και τα τιμά σε όλες τους τις εκδοχές (βλ. light wash με σκισίματα, μαύρο - σωλήνα, γκρι skinny). Τα συνδυάζει συνήθως με ένα απλό top είτε πρόκειται για ένα t-shirt με στάμπα είτε για μια ριγέ μπλούζα και ολοκληρώνει το look με ένα από τα αγαπημένα της δερμάτινα jacket.

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη!

  • Που θα το φορέσεις: Ένα τέτοιο look είναι τέλειο για πρωινές αλλά και βραδινές casual εμφανίσεις. Αν τώρα θέλεις να το κάνεις λίγο πιο «επίσημο» δεν έχεις παρά να αντικαταστήσεις τα flat παπούτσια σου με ένα ζευγάρι γόβες.
  • Αξεσουάρ που ταιριάζουν: Όσο πιο πολλά φουλάρια έχεις τόσο πιο πολλές εκδοχές αυτού του outfit μπορείς να πετύχεις!


Maxi Φόρεμα:
Για τις βραδινές εμφανίσεις της η Μαίρη εμπιστεύεται την χαλαρή κομψότητα που προσφέρουν τα αέρινα, maxi φορέματα ενώ προτιμά τις χαρούμενες, έντονες αποχρώσεις.

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη! - εικόνα 2

  • Που θα το φορέσεις: Ανάλογα με τα αξεσουάρ το μακρύ φόρεμα μπορεί να φορεθεί από την πιο casual μέχρι και την πιο επίσημη περίσταση. Ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια και μια σειρά ξύλινα bangles θα δώσουν ένα πιο καθημερινό αποτέλεσμα, ενώ ένα ζευγάρι ψηλότάκουνα θα αναβαθμίσει αμέσως το σύνολο.
  • Αξεσουάρ που ταιριάζουν: Μεγάλα βραχιόλια, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, cocktail δαχτυλίδια, statement τσάντες – φάκελοι.

περισσότερα στη σελίδα ΙΙ

Ρίγες:
Ένα από τα πιο αγαπημένα μοτίβα , οι ρίγες, μπορούν να ζωντανέψουν κάθε σύνολο και να το κάνουν αμέσως να δείχνει πιο cool κι ενδιαφέρον. Η Μαίρη τις φορά συχνά και μάλιστα δεν φοβάται να τις συνδυάσει και με άλλα prints δημιουργώντας ένα τολμηρό mix ‘n match αποτέλεσμα.

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη! - εικόνα 3

  • Που θα το φορέσεις: Οι ρίγες είναι ένα μοτίβο αρκετά ευέλικτο. Ανάλογα με το σχέδιο μπορούν να φορεθούν με relaxed ή με πιο επίσημο τρόπο και να συνοδεύσουν τα σύνολά σου κάθε ώρα της μέρας.
  • Αξεσουάρ που ταιριάζουν: Όπως μπορείς να δεις και από το look της Μαίρης με τη ριγέ φούστα, όταν χρησιμοποιείς ένα statement κομμάτι δεν είναι απαραίτητο να παραφορτώσεις το look με περιττά αξεσουάρ. Αντίθετα, αν ακολουθήσεις τη mix ‘n match προσέγγιση, για να δέσει το σύνολο είναι αρκετό να προσθέσεις μια σειρά από χρυσά bangles ή ένα μεγάλο βραχιόλι.

Ριχτό T-Shirt:

Το ριχτό t-shirt είναι ένα κομμάτι που έχουμε συνδέσει απόλυτα με το στυλ της Μαίρης. Είτε το φοράει με μια μακριά φούστα και flat σανδάλια, είτε με το αγαπημένο της τζιν παντελόνι (με γυρισμένο ρεβερ για extra πόντους στυλ) και γόβες δείχνει τέλειο και πάντα πρωτότυπο.

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη! - εικόνα 4

  • Που θα το φορέσεις: Το ριχτό t-shirt που αφήνει τον έναν ώμο ακάλυπτο είναι το ίδιο ευέλικτο με το κλασικό t-shirt αλλά το στυλιστικό αποτέλεσμα που προσφέρει είναι πολύ πιο sexy. Συνεπώς ενδείκνυται ακόμα και για τις (λιγότερο επίσημες) βραδινές σου εμφανίσεις.
  • Αξεσουάρ που ταιριάζουν: Ο μοναδικός styling περιορισμός σε αυτή την περίπτωση αφορά στα μεγάλα κολιέ. Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο να τα αποφεύγεις μιας και μπορούν να μειώσουν το εφέ της μπλούζας και να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.



Ποια είναι όμως τα αγαπημένα κομμάτια της Mαίρης; Η Missbloomer μοιράστηκε μαζί μας snaps από την γκαρνταρόμπα της:

Ιδού λοιπόν το αγαπημένο της καλοκαιρινό κομμάτι...

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη! - εικόνα 5

...αλλά και οι πρώτες trendy χειμερινές αγορές!

Τα μυστικά του στυλ της Μαίρης Συνατσάκη! - εικόνα 6
Topshop, Stella McCartney, Kurt Geiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ